19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Dilovası’nda SKM Celep’e emanet!

Dilovası 09.01.2019 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Dilovası’nda SKM Celep’e emanet!

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığına yapılan mülakatlar sonucu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı.

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı,  SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığına yapılan mülakatlar sonucu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı. 31 Mart Yerel Seçimler öncesi seçim sürecini koordine etmek üzere Ak Parti Dilovası İlçe SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığına yapılan mülakatlar ve istişareler sonucu Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı. Daha önce 24 Haziran seçimlerini de başarılı, tecrübeli ve disiplinli teşkilat ile birlikte 31 Mart Seçimlerinde yüzde 50 hedeflerine ulaşacaklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; “Yerel Yönetimler Biriminden sorumlu İlçe Başkan yardımcım Yavuz Celep’in. Teşkilatımız içinde verilen her görevde fevkalade insanüstü gayret göstererek yüzünün akı ile çıktı, görevi bihakkın yerine getirdi. Önümüzdeki 31 Mart Yerel seçim kampanyası boyunca ekibi ile birlikte aynı başarıyı ve gayreti göstereceğine inanıyor, Mahalli Seçimlerinde Yüzde 50 oy oranını tutturacağımıza inancım tamdır.” dedi. SKM Başkanlığı görevinin verilmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Ak Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Yavuz Celep;  “Şimdi hemen yerel seçimlerin yapılacağı akşama kadar gündüzünü hiç durmadan gecesini kendimize örtü eylemeden var gücümüzle çalışacağız. Yapılacak olan mahalli seçimlerinde hemşerilerimize İlçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız sosyal ve kentsel projeleri en iyi şekilde anlatacağız. İlk olarak geniş bir yönetim kurarak ekibimiz ile Yerel Seçimlerde aktif bir rol alacağız. Kuracağımız geniş ve katılımcı yönetimle Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımızın SKM başkanları desteklerini alarak yapacağımız sonuç odaklı çalışmalarla bu süreci anlımızın akıyla atlatacağız.” Dedi
Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığına yapılan mülakatlar sonucu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı.

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı,  SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığına yapılan mülakatlar sonucu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı.

31 Mart Yerel Seçimler öncesi seçim sürecini koordine etmek üzere Ak Parti Dilovası İlçe SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığına yapılan mülakatlar ve istişareler sonucu Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı. Daha önce 24 Haziran seçimlerini de başarılı, tecrübeli ve disiplinli teşkilat ile birlikte 31 Mart Seçimlerinde yüzde 50 hedeflerine ulaşacaklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; “Yerel Yönetimler Biriminden sorumlu İlçe Başkan yardımcım Yavuz Celep’in. Teşkilatımız içinde verilen her görevde fevkalade insanüstü gayret göstererek yüzünün akı ile çıktı, görevi bihakkın yerine getirdi. Önümüzdeki 31 Mart Yerel seçim kampanyası boyunca ekibi ile birlikte aynı başarıyı ve gayreti göstereceğine inanıyor, Mahalli Seçimlerinde Yüzde 50 oy oranını tutturacağımıza inancım tamdır.” dedi.

SKM Başkanlığı görevinin verilmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Ak Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Yavuz Celep;  “Şimdi hemen yerel seçimlerin yapılacağı akşama kadar gündüzünü hiç durmadan gecesini kendimize örtü eylemeden var gücümüzle çalışacağız. Yapılacak olan mahalli seçimlerinde hemşerilerimize İlçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız sosyal ve kentsel projeleri en iyi şekilde anlatacağız. İlk olarak geniş bir yönetim kurarak ekibimiz ile Yerel Seçimlerde aktif bir rol alacağız. Kuracağımız geniş ve katılımcı yönetimle Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımızın SKM başkanları desteklerini alarak yapacağımız sonuç odaklı çalışmalarla bu süreci anlımızın akıyla atlatacağız.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.