GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

AK Dilovası’ndan kan bağışı

Dilovası 26.11.2020 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Dilovası’ndan kan bağışı

AK Parti Dİlovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri, Kızılay Dilovası Şubesi’nin başlatmış olduğu kan ve kök hücre bağışı etkinliğinde kan bağışında bulundu. ‘Kan Dostum’ kan ve kök hücre bağışı etkinliği başlatan Kızılay Dilovası Şubesi’ne AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri destekte bulundu. Kızılay Dilovası Şubesi Yönetici Süleyman Ok, AK Partili Yıldırım ve beraberindeki ekibe teşekkür ederek, “Kızılay Dilovası Şubesi olarak düzenlemiş olduğu kan bağışımız başladı. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Kan bağışında bulunan kıymetli AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım başkanımıza ve meclis üyelerimize, dernek başkanlarımıza, kıymetli üyelerimize hemşerilerimize ve Dilovası halkına teşekkür ederiz” dedi. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Kızılay Dilovası Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kan Bağışı Kampanyasına’ destek verdik. Şube Başkanımız Süleyman Ok’a çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

AK Parti Dİlovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri, Kızılay Dilovası Şubesi’nin başlatmış olduğu kan ve kök hücre bağışı etkinliğinde kan bağışında bulundu.

‘Kan Dostum’ kan ve kök hücre bağışı etkinliği başlatan Kızılay Dilovası Şubesi’ne AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri destekte bulundu. Kızılay Dilovası Şubesi Yönetici Süleyman Ok, AK Partili Yıldırım ve beraberindeki ekibe teşekkür ederek, “Kızılay Dilovası Şubesi olarak düzenlemiş olduğu kan bağışımız başladı. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Kan bağışında bulunan kıymetli AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım başkanımıza ve meclis üyelerimize, dernek başkanlarımıza, kıymetli üyelerimize hemşerilerimize ve Dilovası halkına teşekkür ederiz” dedi. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Kızılay Dilovası Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kan Bağışı Kampanyasına’ destek verdik. Şube Başkanımız Süleyman Ok’a çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.