Ak Gebze 94 Dedi

Gebze 26.10.2018 - 21:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Gebze 94 Dedi

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 94. daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısını gerçekleştirdi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar yönetiminde partiKent Meydanı Kültür Merkezi Salonu'nda daraltılmış ilçe danışma meclisi gerçekleştirildi. Toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel'de katılım gösterirken, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları salondaki yerlerini aldılar. Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Gebze tarihinin en büyük projelerine ve hizmetlerine Ak Parti döneminde sahip oluyor. Son olarak Darıca ve OSB arasında ki güzergahta hayata geçecek olan metro çalışmaları belki de bir dönem hayali bile kurulamayan projelerdi. Sadece ulaşımda Osmangazi Köprüsü, Darıca-Gebze Metrosu, Anibal Kavşağı geçişi ve diğer çalışmalar bile Gebze'nin hayali olan hizmetlerdi. Şimdi gerçeğe dönüştü. Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte Gebze en önemli altın yıllarını yaşamaktadırlar. Ak Parti'nin gerek yerelde gerekse genelde iktidarı ile bu dev projeler Gebze'ye gelmeye devam edecektir. 31 Mart 2019 yılında Gebze halkı bir kez daha dev projelere ve hizmete kısacası bunları hayata geçirecek olan Ak Parti'ye desteğini verecektir. Hele de ekonomi oyunlarının en kirli planlarını üzerimden eksik etmeyenlere karşı bu projeleri hayata geçirerek düşmanlarını çatlatan Ak Parti halkın yine tercihi olacaktır."dedi. GÜNDEM; YEREL SEÇİMLER Başkan İrfan Ayar açılış konuşma ile başlayan toplantıda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili Ak Parti’nin Gebze'de seçim kaybetme riskinin olmadığını ifade etti. Ayar'ın konuşmasının ardından partililerin yerel seçimlere ilişkin merak edilen soruları yanıtlandı.      
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 94. daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısını gerçekleştirdi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar yönetiminde partiKent Meydanı Kültür Merkezi Salonu'nda daraltılmış ilçe danışma meclisi gerçekleştirildi. Toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel'de katılım gösterirken, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları salondaki yerlerini aldılar.

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Gebze tarihinin en büyük projelerine ve hizmetlerine Ak Parti döneminde sahip oluyor. Son olarak Darıca ve OSB arasında ki güzergahta hayata geçecek olan metro çalışmaları belki de bir dönem hayali bile kurulamayan projelerdi. Sadece ulaşımda Osmangazi Köprüsü, Darıca-Gebze Metrosu, Anibal Kavşağı geçişi ve diğer çalışmalar bile Gebze'nin hayali olan hizmetlerdi. Şimdi gerçeğe dönüştü. Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte Gebze en önemli altın yıllarını yaşamaktadırlar. Ak Parti'nin gerek yerelde gerekse genelde iktidarı ile bu dev projeler Gebze'ye gelmeye devam edecektir. 31 Mart 2019 yılında Gebze halkı bir kez daha dev projelere ve hizmete kısacası bunları hayata geçirecek olan Ak Parti'ye desteğini verecektir. Hele de ekonomi oyunlarının en kirli planlarını üzerimden eksik etmeyenlere karşı bu projeleri hayata geçirerek düşmanlarını çatlatan Ak Parti halkın yine tercihi olacaktır."dedi.

GÜNDEM; YEREL SEÇİMLER

Başkan İrfan Ayar açılış konuşma ile başlayan toplantıda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili Ak Parti’nin Gebze'de seçim kaybetme riskinin olmadığını ifade etti. Ayar'ın konuşmasının ardından partililerin yerel seçimlere ilişkin merak edilen soruları yanıtlandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.