19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Gebze'de 24 Haziran'ın SKM Başkanı Güner

Gebze 24.04.2018 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Gebze'de 24 Haziran'ın SKM Başkanı Güner

Gebze Ak Parti Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilişkin bir değerlendirme ve seçim koordinasyon merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gebze Ak Parti Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilişkin bir değerlendirme ve seçim koordinasyon merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gebze Ak Parti İlçe Teşkilat Binası'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Çifte bayram yaşıyoruz. Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının mutluluğunu hem de Gebzespor'un şampiyonluk sevincinden kaynaklı bayramı yaşıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da üçüncü bayramı yaşayacağız. Yapılacakj seçim ile birlikte ülkemizde yeni bir sistem uyguklanmaya başlayacak. 5 tane genel 3 tane yerel 3 tane referandum olmak üzere 12 seçimden zaferle çıktık. Dünyada örneği çok az görülen bir başarı. Bu başarının sırrı vatandaşla kurduğumuz habihaldir. Biz milletimizi dinliyor ve sorunlarını çözmek üzere gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran sonrası icranın başına Cumhurbaşkanının gelmesi daha sağlıklı bir işleyiş hayata geçecek. Ak Partinin mevcut sistemde çok daha uzun yıllar iktidarda kalma durumu olmasına karşılık biz ülkenin menfaati için bu sisteme geçiş yapılmasını istedik. Türkiye tarihinde neredeyse 1 buçuk yıla ortalama bir hükümet düşüyor. Ama bunlar artık geçimişte kaldı. Artık gelecek Türkiye'dir. Peki Gebze olarak biz bu genel seçimlerle ilgili ne yapıyoruz? Göreve geldiğimiz günden itibaren yarın seçim yapılacakmış gibi gece gündüz çalışıyoruz. 350'nin üzerinde sivil toplum kuruluşu ziyareti gerçekleştirdik. Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dediği gibi Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Gebze çok büyük bir il. Aktif teşkilatlarımızla, aktif yapıda 1200 seçim kadrosu ile çalışacağız. Seçim süreci için bir SKM oluşturuyoruz. SKM bizim partimizin geleneğinde ve yapısında var. Seçim Koordinasyon Merkezimizin başına Selamet Güner arkadaşımızı belirledik. Milletin terazisi şaşmıyor. Ne görürse karşılığını ona göre veriyor. Artık önümüzde ki seçim biter bitmez iktidar belli olacak."dedi. SKM Başkanlığı'na seçilen, Selamet Güner'de kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Güner, "Aslen Trabzonluyum. Bu göreve layık görüldüğüm için tüm teşkilatımın içinde görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan partiyiz. İnşallh bu seçim vatanımıza hayırlar getirir."dedi.
Gebze Ak Parti Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilişkin bir değerlendirme ve seçim koordinasyon merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gebze Ak Parti Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilişkin bir değerlendirme ve seçim koordinasyon merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gebze Ak Parti İlçe Teşkilat Binası'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Çifte bayram yaşıyoruz. Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının mutluluğunu hem de Gebzespor'un şampiyonluk sevincinden kaynaklı bayramı yaşıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da üçüncü bayramı yaşayacağız. Yapılacakj seçim ile birlikte ülkemizde yeni bir sistem uyguklanmaya başlayacak. 5 tane genel 3 tane yerel 3 tane referandum olmak üzere 12 seçimden zaferle çıktık. Dünyada örneği çok az görülen bir başarı. Bu başarının sırrı vatandaşla kurduğumuz habihaldir. Biz milletimizi dinliyor ve sorunlarını çözmek üzere gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran sonrası icranın başına Cumhurbaşkanının gelmesi daha sağlıklı bir işleyiş hayata geçecek. Ak Partinin mevcut sistemde çok daha uzun yıllar iktidarda kalma durumu olmasına karşılık biz ülkenin menfaati için bu sisteme geçiş yapılmasını istedik. Türkiye tarihinde neredeyse 1 buçuk yıla ortalama bir hükümet düşüyor. Ama bunlar artık geçimişte kaldı. Artık gelecek Türkiye'dir. Peki Gebze olarak biz bu genel seçimlerle ilgili ne yapıyoruz? Göreve geldiğimiz günden itibaren yarın seçim yapılacakmış gibi gece gündüz çalışıyoruz. 350'nin üzerinde sivil toplum kuruluşu ziyareti gerçekleştirdik. Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dediği gibi Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Gebze çok büyük bir il. Aktif teşkilatlarımızla, aktif yapıda 1200 seçim kadrosu ile çalışacağız. Seçim süreci için bir SKM oluşturuyoruz. SKM bizim partimizin geleneğinde ve yapısında var. Seçim Koordinasyon Merkezimizin başına Selamet Güner arkadaşımızı belirledik. Milletin terazisi şaşmıyor. Ne görürse karşılığını ona göre veriyor. Artık önümüzde ki seçim biter bitmez iktidar belli olacak."dedi.

SKM Başkanlığı'na seçilen, Selamet Güner'de kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Güner, "Aslen Trabzonluyum. Bu göreve layık görüldüğüm için tüm teşkilatımın içinde görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan partiyiz. İnşallh bu seçim vatanımıza hayırlar getirir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.