19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK GEBZE'DE DEĞİŞİKLİK!

Gebze 04.05.2016 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GEBZE'DE DEĞİŞİKLİK!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gebze’ye bağlı Kadıllı, Balçık, Cumaköy, Muallimköy, Pelitli ve Kargalı köylerinin mahalle başkanlarını değiştirdi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba mahalle başkanlarına yönelik yaptığı konuşma da “İş ve hastalık gibi nedenlerden dolayı görevi bırakan mahalle başkanlarımızın yerine yeni atamalarını çok vakit kaybetmeden yaptık. “ dedi. BAŞARILAR DİLEDİ Yeni Mahalle Başkanlarına yetki belgelerinin verildiği programda eski mahalle başkanları da hazır bulundu. Soba, “Görevi devreden eski mahalle başkanlarımıza geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Bu görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve yeni göreve gelen mahalle başkanlarının da güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Yeni mahalle başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gebze’ye bağlı Kadıllı, Balçık, Cumaköy, Muallimköy, Pelitli ve Kargalı köylerinin mahalle başkanlarına görev belgelerini takdim etti. Yeni mahalle başkanlarının isimleri ise şu şekilde; Kadıllı Mahalle Başkanı Necati Özyurt Balcık Mahalle Başkanı Nurullah Dal Cumaköy Mahalle Başkanı Mustafa Uysal Muallimköy Mahalle Başkanı Serkan Gelgeç  Pelitli Mahalle Başkanı Suat Erdoğdu  Kargalı Mahalle Başkanı Yaşar Kandırıcı              
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gebze’ye bağlı Kadıllı, Balçık, Cumaköy, Muallimköy, Pelitli ve Kargalı köylerinin mahalle başkanlarını değiştirdi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba mahalle başkanlarına yönelik yaptığı konuşma da “İş ve hastalık gibi nedenlerden dolayı görevi bırakan mahalle başkanlarımızın yerine yeni atamalarını çok vakit kaybetmeden yaptık. “ dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni Mahalle Başkanlarına yetki belgelerinin verildiği programda eski mahalle başkanları da hazır bulundu. Soba, “Görevi devreden eski mahalle başkanlarımıza geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Bu görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve yeni göreve gelen mahalle başkanlarının da güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Yeni mahalle başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gebze’ye bağlı Kadıllı, Balçık, Cumaköy, Muallimköy, Pelitli ve Kargalı köylerinin mahalle başkanlarına görev belgelerini takdim etti.

Yeni mahalle başkanlarının isimleri ise şu şekilde;

Kadıllı Mahalle Başkanı Necati Özyurt

Balcık Mahalle Başkanı Nurullah Dal

Cumaköy Mahalle Başkanı Mustafa Uysal

Muallimköy Mahalle Başkanı Serkan Gelgeç

 Pelitli Mahalle Başkanı Suat Erdoğdu

 Kargalı Mahalle Başkanı Yaşar Kandırıcı

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.