AK Gebze’de üye çalışmaları sürüyor!

Siyaset 22.10.2020 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Gebze’de üye çalışmaları sürüyor!

AK Parti Gebze Kadın Kolları, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı binasının önünde üye ve stant çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığınca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 2023 yılı için 15 milyon üye hedefi koymasının ardından üye ve stant çalışmalarına hız verildi. AK Parti’nin üye sayısı geçtiğimiz 17 Temmuz itibarıyla 10 milyon 295 bin 687’ye ulaşmıştı. Bu hedefler doğrultusunda AK Parti Gebze Kadın Kolları tarafından ilçe başkanlık binasının önünde üye ve stant çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar hakkında Kadın Kolları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “İlçe Başkanlığı'mızın önüne kurulan üye kayıt standımızda davamıza gönül vermiş vatandaşlarımızı AK ailemize üye yapmaya devam ediyoruz.”

AK Parti Gebze Kadın Kolları, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı binasının önünde üye ve stant çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığınca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 2023 yılı için 15 milyon üye hedefi koymasının ardından üye ve stant çalışmalarına hız verildi. AK Parti’nin üye sayısı geçtiğimiz 17 Temmuz itibarıyla 10 milyon 295 bin 687’ye ulaşmıştı. Bu hedefler doğrultusunda AK Parti Gebze Kadın Kolları tarafından ilçe başkanlık binasının önünde üye ve stant çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar hakkında Kadın Kolları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “İlçe Başkanlığı'mızın önüne kurulan üye kayıt standımızda davamıza gönül vermiş vatandaşlarımızı AK ailemize üye yapmaya devam ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.