AK Gebze’de Üye Çalışmaları Tam Gaz

Gebze 19.09.2018 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Gebze’de Üye Çalışmaları Tam Gaz

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı üye çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar partiye özellikle gençleri üye yaptıklarını söyleyerek, “AK Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı bahar mevsimi hiç şüphesiz gençlerin eseridir.” dedi.

24 Haziran genel seçimlerin ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı hız kesmeden üye çalışmalarına devam ediyor. Zaman zaman Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na stant açarak üye çalışmalarını gerçekleştiren AK Gebze, üye çalışması yaparken partiye özellikle gençleri kazandırmaya özen gösteriyor. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “ Kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katan, yönetime gençliğin azim ve kararlılığını getiren AK Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı bahar mevsimi hiç şüphesiz gençlerin eseridir. AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR Biliyoruz ki sizin özgüveniniz, sizin azminiz bu ülkenin en büyük teminatıdır. Sizlerin bu ülkeye, bu şehre, bu medeniyete, bu siyasi misyona aidiyet bağlarınızın güçlü olması, yarınların huzur ve emniyet içinde olması anlamına gelir. Gençlik, yüreğin dolup taşmasıdır; gençlik sevgidir; gençlik heyecandır. Ama aynı zamanda akıldır, irfandır, muhakemedir. Geleceğe bakmaktır, geçmişi sorgulamaktır. Bütün mesele yüreklerinizi ulvi değerlerle, bilgi birikimiyle, yüce ideallerle doldurmanızdır. Bu yolda;  Gençlik kolları Başkanımız ile birlikte Edanur ve Sedanur Kardeşimizi; Seçilme yaşını otuzdan onsekize, seçme yaşını yirmiden on sekize indiren ve Gençliğe büyük önem veren AK Partimize üye yaptık. Hayırlı Uğurlu Olsun.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı üye çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar partiye özellikle gençleri üye yaptıklarını söyleyerek, “AK Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı bahar mevsimi hiç şüphesiz gençlerin eseridir.” dedi.

24 Haziran genel seçimlerin ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı hız kesmeden üye çalışmalarına devam ediyor. Zaman zaman Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na stant açarak üye çalışmalarını gerçekleştiren AK Gebze, üye çalışması yaparken partiye özellikle gençleri kazandırmaya özen gösteriyor. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “ Kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katan, yönetime gençliğin azim ve kararlılığını getiren AK Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı bahar mevsimi hiç şüphesiz gençlerin eseridir.

AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

Biliyoruz ki sizin özgüveniniz, sizin azminiz bu ülkenin en büyük teminatıdır. Sizlerin bu ülkeye, bu şehre, bu medeniyete, bu siyasi misyona aidiyet bağlarınızın güçlü olması, yarınların huzur ve emniyet içinde olması anlamına gelir. Gençlik, yüreğin dolup taşmasıdır; gençlik sevgidir; gençlik heyecandır. Ama aynı zamanda akıldır, irfandır, muhakemedir. Geleceğe bakmaktır, geçmişi sorgulamaktır. Bütün mesele yüreklerinizi ulvi değerlerle, bilgi birikimiyle, yüce ideallerle doldurmanızdır. Bu yolda;  Gençlik kolları Başkanımız ile birlikte Edanur ve Sedanur Kardeşimizi; Seçilme yaşını otuzdan onsekize, seçme yaşını yirmiden on sekize indiren ve Gençliğe büyük önem veren AK Partimize üye yaptık. Hayırlı Uğurlu Olsun.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.