Ak Gebze'de Yılmaz Dönemi

Gebze 17.12.2017 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Gebze'de Yılmaz Dönemi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katıldığı Gebze Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Ayhan Yılmaz bayrağı Ertan Kara’dan devraldı.

Başbakan Yardımcısı Işık’ın yanı sıra kongreye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  il başkanı Şemsettin Ceyhan, eski Milletvekili Cemalettin Kaflı, Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık,eski Gebze iilçe başkanı Hasan Soba,  il eski yöneticisi Yekta Türker, il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, Ertan Kara ile yöneticiler ve partililer katıldı.Divanın belirlenmesi ile başlayan kongrede gençlik kollarında görev yapan ve salonun balkon bölümünde bulunan gençlerin Eski Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya tezahüratları dikkat çekti. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın “Gençler sizlerle bir anlaşma yaptık. Partimizde Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız dışında kişilere özel tezahürat yapmayacaktık.” Sözleri ile gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine dakikalarca tezahüratta bulundu. ONLARIN MÜCADELESİ BİTMEYECEK Girişimci İşadamlarının programından kongreye katılmak üzere Gebze Kent Meydanına gelen ve partililere yönelik burada bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Ülkemizin dünyadaki rolü artık eskisi gibi değil. ABD sırf Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etti diye ABD ile dostluğumuz bozulacak diye böyle bir durumu kabul edecek değiliz. Cumhurbaşkanımızın ‘Bizim için İstanbul neyse Kudüs’te odur’ sözlerinin ardından ortaya koyduğumuz tavır ve Doğu Kudüs’ü Filistin’in başkenti olarak tanımamız ülkemizin gücünü ve liderimizin kararlılığını ortaya koymuştur. Gezi olayları, Kobena olayları, 17/25 Aralık olayları darbe girişimi ve her türlü terör olayları ile ülkemizi ele geöçirmeye çalışanların oyunları, planları bitmeyecek. Yine yeltenecekler. O yüzden başta gençlerimiz olmak üzere hepimizin gözü açık ve güçlü durması gerekir.”dedi. KOCAELİ HER ZAMAN İLK SIRADA Ak Parti’nin özellikle gençlik düzeyinde Kocaeli’nin bir kale konumunda olduğunu da ifade eden Işık, “Partimiz tüm seçimlerde en fazla genç oyunu Kocaeli’den almaktadır. Kocaeli ve Gebze Ak parti Gençlik Kolları ülke genelindeki gençlik kollarımız arasında ayrı bir yeri vardır. Ertan Kara kardeşimin bugüne dek başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederim. O artık başka bir görevle partimize, Gebze’ye ve ülkesine hizmete devam edecek. Gençlik kolları kongremiz demokrasimize hayırlı olsun.”dedi.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katıldığı Gebze Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Ayhan Yılmaz bayrağı Ertan Kara’dan devraldı.

Başbakan Yardımcısı Işık’ın yanı sıra kongreye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  il başkanı Şemsettin Ceyhan, eski Milletvekili Cemalettin Kaflı, Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık,eski Gebze iilçe başkanı Hasan Soba,  il eski yöneticisi Yekta Türker, il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, Ertan Kara ile yöneticiler ve partililer katıldı.Divanın belirlenmesi ile başlayan kongrede gençlik kollarında görev yapan ve salonun balkon bölümünde bulunan gençlerin Eski Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya tezahüratları dikkat çekti. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın “Gençler sizlerle bir anlaşma yaptık. Partimizde Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız dışında kişilere özel tezahürat yapmayacaktık.” Sözleri ile gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine dakikalarca tezahüratta bulundu.

ONLARIN MÜCADELESİ BİTMEYECEK

Girişimci İşadamlarının programından kongreye katılmak üzere Gebze Kent Meydanına gelen ve partililere yönelik burada bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Ülkemizin dünyadaki rolü artık eskisi gibi değil. ABD sırf Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etti diye ABD ile dostluğumuz bozulacak diye böyle bir durumu kabul edecek değiliz. Cumhurbaşkanımızın ‘Bizim için İstanbul neyse Kudüs’te odur’ sözlerinin ardından ortaya koyduğumuz tavır ve Doğu Kudüs’ü Filistin’in başkenti olarak tanımamız ülkemizin gücünü ve liderimizin kararlılığını ortaya koymuştur. Gezi olayları, Kobena olayları, 17/25 Aralık olayları darbe girişimi ve her türlü terör olayları ile ülkemizi ele geöçirmeye çalışanların oyunları, planları bitmeyecek. Yine yeltenecekler. O yüzden başta gençlerimiz olmak üzere hepimizin gözü açık ve güçlü durması gerekir.”dedi.

KOCAELİ HER ZAMAN İLK SIRADA

Ak Parti’nin özellikle gençlik düzeyinde Kocaeli’nin bir kale konumunda olduğunu da ifade eden Işık, “Partimiz tüm seçimlerde en fazla genç oyunu Kocaeli’den almaktadır. Kocaeli ve Gebze Ak parti Gençlik Kolları ülke genelindeki gençlik kollarımız arasında ayrı bir yeri vardır. Ertan Kara kardeşimin bugüne dek başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederim. O artık başka bir görevle partimize, Gebze’ye ve ülkesine hizmete devam edecek. Gençlik kolları kongremiz demokrasimize hayırlı olsun.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.