Ak Gebze'den IŞIKLI Toplantı

Gebze 18.12.2015 - 21:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ak Gebze'den IŞIKLI Toplantı

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 73. Danışma Meclisini Toplantısını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımı ile gerçekleştirdi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın yanısıra toplantıda Kocaeli illetvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Ak parti İlçe Başkanı Hasan Soba'da yer aldılar. Ayrıca Kocaeli Eski Milletvekilleri M.Ali Okur ve Cemalettin Kaflı'da İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yer alan isimler oldu. Toplantıda sırası ile Gebze Ak parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan  ve Bakan Fikri Işık partililere yönelik kürsü konuşmalarını gerçekleştirdiler. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "1 Kasım seçimleriyle birlikte güçlü ve istikrarlı bir hükümet ortaya çıktıktan sonra geleceğe ümitle bakıyoruz" dedi. HABERİN GENİŞ DETAYI VE FOTORAFLAR HEDEF GAZETESİ'NDE
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 73. Danışma Meclisini Toplantısını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımı ile gerçekleştirdi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın yanısıra toplantıda Kocaeli illetvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Ak parti İlçe Başkanı Hasan Soba'da yer aldılar. Ayrıca Kocaeli Eski Milletvekilleri M.Ali Okur ve Cemalettin Kaflı'da İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yer alan isimler oldu.

Toplantıda sırası ile Gebze Ak parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan  ve Bakan Fikri Işık partililere yönelik kürsü konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "1 Kasım seçimleriyle birlikte güçlü ve istikrarlı bir hükümet ortaya çıktıktan sonra geleceğe ümitle bakıyoruz" dedi.

HABERİN GENİŞ DETAYI VE FOTORAFLAR HEDEF GAZETESİ'NDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.