GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

AK Gebze’den Erdoğan’a destek

Gebze 01.06.2018 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Gebze’den Erdoğan’a destek

24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, Gebze'de Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış ve yardım kampanyası başlatıldı.

Başlatılan kampanya kapsamda AK Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar ,AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,  AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Hakan Höbek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, Eyüp Ayar ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyelerinden oluşan büyük bir gurup Ziraat Bankası Gebze şubesine giderek Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya hesabına para yatırdılar MİKTAR DEĞİL, DESTEK ÖNEMLİ Kampanya hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar , “Burada yatırılan miktarın bir önemi yok. Burada önemli olan rakamdan ziyade taraf belli etmektir. Önemli olan vatandaşlarımızın seçim kampanyasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeleri ve kampanyaya ilgisinin sayısını çok tutmak. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmak, neferliği ile gurur duyduğumuz davamıza sahip çıkmak için AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanımızın seçim hesabına destek olmak istedik. Hep beraber şahlanan yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.
24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, Gebze'de Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış ve yardım kampanyası başlatıldı.

Başlatılan kampanya kapsamda AK Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar ,AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,  AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Hakan Höbek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, Eyüp Ayar ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyelerinden oluşan büyük bir gurup Ziraat Bankası Gebze şubesine giderek Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya hesabına para yatırdılar

MİKTAR DEĞİL, DESTEK ÖNEMLİ

Kampanya hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar , “Burada yatırılan miktarın bir önemi yok. Burada önemli olan rakamdan ziyade taraf belli etmektir. Önemli olan vatandaşlarımızın seçim kampanyasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeleri ve kampanyaya ilgisinin sayısını çok tutmak. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmak, neferliği ile gurur duyduğumuz davamıza sahip çıkmak için AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanımızın seçim hesabına destek olmak istedik. Hep beraber şahlanan yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.