AK GEBZE’DEN MÜSİAD’A ZİYARET!

Gebze 04.06.2018 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK GEBZE’DEN MÜSİAD’A ZİYARET!

AK Parti Gebze STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Sivil toplum kuruşlarına ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Müsiad Gebze şubesi, Emekliler Gebze Şubesi ve İlim Yayma Cemiyeti gibi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı,  24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" üzerine bilgilendirmeler yaptı. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında sivil toplum kuruluşları mensuplarının sorularını yanıtlandı. SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLUMUN MOZAİĞİDİR Sivil toplum kuruluşlarının toplum ve siyaset için önemli unsurlar olduğunu belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,’’ Sivil Toplum Kuruluşluları toplumun mozaiğidir aslında. Sivil Toplum Kuruluşları görevlerini layıkıyla yaptıkları zaman, bulundukları ilçe ve ülke için çok faydalı projelere imza atabilir.  Biz sivil toplum kuruluşlarını özellikle sosyal projelerde daha çok görüyoruz. Toplumumuzun en hassas olduğu noktalarda STK’lar var.’’ dedi  
AK Parti Gebze STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Sivil toplum kuruşlarına ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Müsiad Gebze şubesi, Emekliler Gebze Şubesi ve İlim Yayma Cemiyeti gibi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı,  24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" üzerine bilgilendirmeler yaptı. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında sivil toplum kuruluşları mensuplarının sorularını yanıtlandı.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLUMUN MOZAİĞİDİR

Sivil toplum kuruluşlarının toplum ve siyaset için önemli unsurlar olduğunu belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,’’ Sivil Toplum Kuruluşluları toplumun mozaiğidir aslında. Sivil Toplum Kuruluşları görevlerini layıkıyla yaptıkları zaman, bulundukları ilçe ve ülke için çok faydalı projelere imza atabilir.  Biz sivil toplum kuruluşlarını özellikle sosyal projelerde daha çok görüyoruz. Toplumumuzun en hassas olduğu noktalarda STK’lar var.’’ dedi  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.