AK Gebze GTO’ya Çıkarma Yaptı

Gebze 11.01.2018 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Gebze GTO’ya Çıkarma Yaptı

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaret AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi tarafından yapıldı. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, misafirlerini makamında ağırladı. Ziyarette AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Nazik kabulünüzden dolayı teşekkür ederiz. Yönetimimizle birlikte oda projelerinize ve her türlü isteklerinize elimizden geldiğince destek olacağız.” dedi. EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ İlçe Başkanı İrfan Ayar’a gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileten Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Biz Gebze Ticaret Odası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Türkiye’nin tek Bilişim Vadisi’ni Gebze’de yapılıyor. Biz de Oda ve destekçilerimiz olarak Bilişim Vadisi’ne nitelikli eleman yetiştirecek Bilişim Lisesi’ni açtık. Kocaeli Türkiye’nin sanayi başkenti. Gebze Kocaeli’nin kalbi. Bizler Gebze’nin gelişmesi için çaba harcamalıyız. Ziyaretinize teşekkür eder görevinizde başarılar dilerim.” diye konuştu. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, toplantıda Oda faaliyetleri, Odanın gelecek projeleri ve bölge sorunları hakkında bilgilendirme yaptı.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaret AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi tarafından yapıldı. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, misafirlerini makamında ağırladı. Ziyarette AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Nazik kabulünüzden dolayı teşekkür ederiz. Yönetimimizle birlikte oda projelerinize ve her türlü isteklerinize elimizden geldiğince destek olacağız.” dedi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

İlçe Başkanı İrfan Ayar’a gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileten Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Biz Gebze Ticaret Odası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Türkiye’nin tek Bilişim Vadisi’ni Gebze’de yapılıyor. Biz de Oda ve destekçilerimiz olarak Bilişim Vadisi’ne nitelikli eleman yetiştirecek Bilişim Lisesi’ni açtık. Kocaeli Türkiye’nin sanayi başkenti. Gebze Kocaeli’nin kalbi. Bizler Gebze’nin gelişmesi için çaba harcamalıyız. Ziyaretinize teşekkür eder görevinizde başarılar dilerim.” diye konuştu. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, toplantıda Oda faaliyetleri, Odanın gelecek projeleri ve bölge sorunları hakkında bilgilendirme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.