Ak Gebze Kongresi Yine mi Erteleniyor?

Gebze 30.11.2017 - 19:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Gebze Kongresi Yine mi Erteleniyor?

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Başkent'e gidince AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının 3 Aralık Pazar günü yapılması beklenen kongrenin yine ertelenebileceği gündeme geldi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının Pazar günü yapılması beklenen 6. olağan kongresi öncesi şok bir gelişme yaşanıyor. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatında Hasan Soba'nın yerine Genel Merkez tarafından İrfan Ayar'ın aday gösterilmesi sonrası ikinci liste için çalışma yapan ve kesinlikle liste çıkartacağını her fırsatta dile getiren Hüseyin Kurt'un ardından bir türlü orta yolu bulamayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın kongreye günler kala bugün Ankara'ya gittiği ve Gebze İlçe kongresinin ileri bir tarihe alınması için görüşme yapacağı kukislerde konuşulmaya başlandı. Ceyhan'ın muhtemel önerisine AK Parti Genel Merkezinin sıcak bakıp bakmayacağı ilerleyen saatlerde belli olacak. 
Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Başkent'e gidince AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının 3 Aralık Pazar günü yapılması beklenen kongrenin yine ertelenebileceği gündeme geldi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının Pazar günü yapılması beklenen 6. olağan kongresi öncesi şok bir gelişme yaşanıyor. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatında Hasan Soba'nın yerine Genel Merkez tarafından İrfan Ayar'ın aday gösterilmesi sonrası ikinci liste için çalışma yapan ve kesinlikle liste çıkartacağını her fırsatta dile getiren Hüseyin Kurt'un ardından bir türlü orta yolu bulamayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın kongreye günler kala bugün Ankara'ya gittiği ve Gebze İlçe kongresinin ileri bir tarihe alınması için görüşme yapacağı kukislerde konuşulmaya başlandı.
Ceyhan'ın muhtemel önerisine AK Parti Genel Merkezinin sıcak bakıp bakmayacağı ilerleyen saatlerde belli olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.