19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Gebze’ye 6 bin üye

Gebze 04.11.2019 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Gebze’ye 6 bin üye

AK Parti Gebze Gençlik Kolları üye çalışmaları kapsamında Gebze Kent Meydanı’nda üye üye standı açtı. Gebze gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz, gençleri partiye üye olmaya davet etti. AK Parti Gebze Gençlik Kolları üye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi hafta sonu Gebze Kent Meydanı’nda üye standı kurarak, Gebzeli gençlerin partiye üyeliklerini gerçekleştirdi. 6.000 GENÇ KARDEŞİMİZİ ÜYE YAPTIK Üye çalışmaları kapsamında her hafta düzenli olarak stant açtıklarını belirten Ayhan Yılmaz, “AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak her hafta düzenli olarak üye standımızı açıyoruz. İki yıldır bu ekiple görevdeyiz. Yaklaşık 6.000 genç kardeşimizi partimize üye yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sağ olsunlar halkımızdan destekler geliyor. Kocaeli teşkilatlarında bu zamana kadar en fazla üye yapan teşkilat Gebze teşkilatıdır. Bu tür çalışmaları gençlerimizin her zaman yanında olmak için yapıyoruz. Gebze’de yaklaşık 80 bin tane genç kardeşimiz var. Hepsine kapımız açık, Gebze Gençlik Kolları olarak bu çalışmalarımızda bulunmak üzere gençleri partimize üye olmaya davet ediyorum. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atabiliriz” dedi.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları üye çalışmaları kapsamında Gebze Kent Meydanı’nda üye üye standı açtı. Gebze gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz, gençleri partiye üye olmaya davet etti. AK Parti Gebze Gençlik Kolları üye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi hafta sonu Gebze Kent Meydanı’nda üye standı kurarak, Gebzeli gençlerin partiye üyeliklerini gerçekleştirdi.

6.000 GENÇ KARDEŞİMİZİ ÜYE YAPTIK

Üye çalışmaları kapsamında her hafta düzenli olarak stant açtıklarını belirten Ayhan Yılmaz, “AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak her hafta düzenli olarak üye standımızı açıyoruz. İki yıldır bu ekiple görevdeyiz. Yaklaşık 6.000 genç kardeşimizi partimize üye yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sağ olsunlar halkımızdan destekler geliyor. Kocaeli teşkilatlarında bu zamana kadar en fazla üye yapan teşkilat Gebze teşkilatıdır. Bu tür çalışmaları gençlerimizin her zaman yanında olmak için yapıyoruz. Gebze’de yaklaşık 80 bin tane genç kardeşimiz var. Hepsine kapımız açık, Gebze Gençlik Kolları olarak bu çalışmalarımızda bulunmak üzere gençleri partimize üye olmaya davet ediyorum. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atabiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.