AK GENÇ ÇAYIROVA’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Çayırova 31.05.2017 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK GENÇ ÇAYIROVA’DAN ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yöneticileri grup toplantısına katılım sağlamak için dün Ankara’ya gitti. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın önderliğinde Ankara’ya giden AK Partili gençler “Kocaeli’nin” farkını bir kez daha gösterdi. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi dün grup toplantısına katılmak için Ankara’ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 yıl aradan sonra ilk kez katıldığı grup toplantısında yerlerini alan AK Partili Gençler toplantı öncesi AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’la bir araya gelerek sohbet etti. Çayırova gençlerinin yapmış oldukları çalışmalarla alakalı bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, vekillerle fikir alışverişinde bulunma fırsatı da elde etti. Kocaeli Vekillerle hatıra fotoğrafı çektiren gençler daha sonra Erdoğan’ın TBMM’de yaptığı konuşmayı dinlediler. 

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yöneticileri grup toplantısına katılım sağlamak için dün Ankara’ya gitti. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın önderliğinde Ankara’ya giden AK Partili gençler “Kocaeli’nin” farkını bir kez daha gösterdi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi dün grup toplantısına katılmak için Ankara’ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 yıl aradan sonra ilk kez katıldığı grup toplantısında yerlerini alan AK Partili Gençler toplantı öncesi AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’la bir araya gelerek sohbet etti. Çayırova gençlerinin yapmış oldukları çalışmalarla alakalı bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, vekillerle fikir alışverişinde bulunma fırsatı da elde etti. Kocaeli Vekillerle hatıra fotoğrafı çektiren gençler daha sonra Erdoğan’ın TBMM’de yaptığı konuşmayı dinlediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.