AK GENÇ ÇAYIROVA'DAN GTÜ'YE ZİYARET

Çayırova 27.10.2016 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ ÇAYIROVA'DAN GTÜ'YE ZİYARET

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün’ü ziyaret etti.

    AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz gecesini anlatan tank hediye eden AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Rektör Görgün’e teşekkür etti. PEOJELERİNİ ANLATTI Ziyarette üniversiteli gençlerle ilgili projelerini anlatan Güler, lise ve üniversite çağındaki gençler hakkındaki projelerinin detaylarını da Rektör Görgün’le paylaştılar. Ayrıca daha çok gence ulaşmak için “www.sozgenclerde.com” adlı bir site kurduklarını ve gençlerin önerilerini ve isteklerini bu site üzerinden kendilerine ulaşmak istediklerini belirten Güler, Rektör Görgün’den de bu konuda destek isteyerek kurmuş oldukları siteyi Üniversite de duyurmalarını istedi. TEŞEKKÜR ETTİ Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’e ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün’ü ziyaret etti.

 

 

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz gecesini anlatan tank hediye eden AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Rektör Görgün’e teşekkür etti.

PEOJELERİNİ ANLATTI

Ziyarette üniversiteli gençlerle ilgili projelerini anlatan Güler, lise ve üniversite çağındaki gençler hakkındaki projelerinin detaylarını da Rektör Görgün’le paylaştılar. Ayrıca daha çok gence ulaşmak için “www.sozgenclerde.com” adlı bir site kurduklarını ve gençlerin önerilerini ve isteklerini bu site üzerinden kendilerine ulaşmak istediklerini belirten Güler, Rektör Görgün’den de bu konuda destek isteyerek kurmuş oldukları siteyi Üniversite de duyurmalarını istedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’e ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.