AK GENÇ ÇAYIROVA, EMNİYETİN YANINDA!

Çayırova 02.01.2019 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK GENÇ ÇAYIROVA, EMNİYETİN YANINDA!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yılbaşı gecesi görevde olan İlçe Emniyetini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, yönetimi ile birlikte yeni yılda vatandaşların güvenliği ve sağlığı için görevde olan İlçe Emniyet mensuplarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. İlçenin refahı, huzuru ve güvenliği için her zaman teyakkuzda olan güvenlik ve sağlık mensuplarını geçen yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıllarını görev yerlerinde kutlayan Güler ve yönetimi, yeni yılın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. NE BAYRAM, NE TATİL TEK DÜŞÜNDÜKLERİ GÜVENLİK Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, AK Genç Çayırova olarak her sene yaptığımız gibi bu yıl da 2019’un ilk saatlerinde güvenlik güçlerimizin ve sağlık personellerimizin yeni yıllarını kutladık. Gece gündüz demeden ailelerinden ve kendilerinde fedakarlık yaparak mesleklerini en iyi şekilde icra eden değerli mensuplarımızı yeni yılda unutmadığımızı her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Ne bayram, ne tatil tek düşündükleri bu aziz milletin can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak için görev yapan vefakar tüm emniyet güçlerine, kolluk kuvvetlerine ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, barış ve beraberlik içerisinde mutlu yıllar dilerim.” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yılbaşı gecesi görevde olan İlçe Emniyetini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, yönetimi ile birlikte yeni yılda vatandaşların güvenliği ve sağlığı için görevde olan İlçe Emniyet mensuplarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. İlçenin refahı, huzuru ve güvenliği için her zaman teyakkuzda olan güvenlik ve sağlık mensuplarını geçen yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıllarını görev yerlerinde kutlayan Güler ve yönetimi, yeni yılın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

NE BAYRAM, NE TATİL TEK DÜŞÜNDÜKLERİ GÜVENLİK

Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, AK Genç Çayırova olarak her sene yaptığımız gibi bu yıl da 2019’un ilk saatlerinde güvenlik güçlerimizin ve sağlık personellerimizin yeni yıllarını kutladık. Gece gündüz demeden ailelerinden ve kendilerinde fedakarlık yaparak mesleklerini en iyi şekilde icra eden değerli mensuplarımızı yeni yılda unutmadığımızı her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Ne bayram, ne tatil tek düşündükleri bu aziz milletin can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak için görev yapan vefakar tüm emniyet güçlerine, kolluk kuvvetlerine ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, barış ve beraberlik içerisinde mutlu yıllar dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.