AK GENÇ ÇAYIROVA REFERANDUMA HAZIR!

Çayırova 02.03.2017 - 18:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK GENÇ ÇAYIROVA REFERANDUMA HAZIR!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını ilçe teşkilatında gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, referandum startını başlattıklarını söyledi. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, başkanlığında İlçe Binası Toplantı Salonunda yaptı. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler toplantı da, “AK Parti'nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Çayırova İlçe Gençlik Kolları olarak yaklaşan referanduma şimdiden hazırız. AK gençlik olarak referandum çalışmalarının startını verdik. Çalışmalarımız esnasında çalınmadık kapı, konuşulmadık insan bırakmayacağız. Referandumun Türkiye için dönüm noktası olduğunu Çayırova halkına anlatacağız.” Dedi. ZAFERİ BİZ GENÇLER TAÇLANDIRACAĞIZ Güler, yeni anayasa ile büyüyecek Türkiye'nin başrolünde gençlerin olacağını söyledi. Güler, "Nasıl ki bir yapının mihenk taşı ve sağlam bir temeli varsa bu ülkenin de mihenk taşları olarak artık biz gençler daha aktif olacağız. İstikrarda, kalkınmada, ülkemizi geliştirmek ve büyümekte her daim başrolde olacağız. 15 Temmuz hain işgal girişimi yapılır yapılmaz biz gençler nasıl göğsümüzü gere gere vatan, millet ve bağımsızlık için meydanlara koştuysak, gece gündüz demeden evimizden, ailemizden ve işimizden mahrum kaldıysak, yine demokrasi için yeni anayasa için bilhassa tam bağımsızlığımız için sandığımıza sahip çıkacağız. Her sandığın başında gençler olarak yerimizi alıp demokrasiye ve istikrarlı Türkiye'ye sahip çıkacağız. Zafer inanıyorum ki yine milletin olacaktır, milli irade kazanacaktır. Geleceğin Türkiye'si olarak biz gençler sorumluluğumuzun farkında olarak daha çok çalışacak ve zaferi biz gençler taçlandıracağız" dedi. 

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını ilçe teşkilatında gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, referandum startını başlattıklarını söyledi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, başkanlığında İlçe Binası Toplantı Salonunda yaptı. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler toplantı da, “AK Parti'nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Çayırova İlçe Gençlik Kolları olarak yaklaşan referanduma şimdiden hazırız. AK gençlik olarak referandum çalışmalarının startını verdik. Çalışmalarımız esnasında çalınmadık kapı, konuşulmadık insan bırakmayacağız. Referandumun Türkiye için dönüm noktası olduğunu Çayırova halkına anlatacağız.” Dedi.

ZAFERİ BİZ GENÇLER TAÇLANDIRACAĞIZ

Güler, yeni anayasa ile büyüyecek Türkiye'nin başrolünde gençlerin olacağını söyledi. Güler, "Nasıl ki bir yapının mihenk taşı ve sağlam bir temeli varsa bu ülkenin de mihenk taşları olarak artık biz gençler daha aktif olacağız. İstikrarda, kalkınmada, ülkemizi geliştirmek ve büyümekte her daim başrolde olacağız. 15 Temmuz hain işgal girişimi yapılır yapılmaz biz gençler nasıl göğsümüzü gere gere vatan, millet ve bağımsızlık için meydanlara koştuysak, gece gündüz demeden evimizden, ailemizden ve işimizden mahrum kaldıysak, yine demokrasi için yeni anayasa için bilhassa tam bağımsızlığımız için sandığımıza sahip çıkacağız. Her sandığın başında gençler olarak yerimizi alıp demokrasiye ve istikrarlı Türkiye'ye sahip çıkacağız. Zafer inanıyorum ki yine milletin olacaktır, milli irade kazanacaktır. Geleceğin Türkiye'si olarak biz gençler sorumluluğumuzun farkında olarak daha çok çalışacak ve zaferi biz gençler taçlandıracağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.