19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Genç Çayırova’da Özçelik’te başkanlığa aday!

Siyaset 14.11.2020 - 19:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Genç Çayırova’da Özçelik’te başkanlığa aday!

Çayırova’nın tanınan ve sevilen isimlerinden Sinoplu Sedat Özçelik’te AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday adaylığı için başvuru yaptı. Çayırova’da belli bir kesim tarafından tanınan, AK Parti’de de çeşitli kademelerde görev alan tecrübeli isim Sedat Özçelik AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday adaylığı için başvuru yaptı. Başvurusunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak duyuran genç ve tecrübeli isim, “Küçük yaşlardan itibaren siyasetin içinde olan biri olarak bu zamana kadar çeşitli kademelerde görev aldım. Çayırova’mızda genç kardeşlerimizin neye ihtiyacı olduğunu en iyi bilen insanlardan biriyim. Hem onları dinlemeye hem de onlarla bu yolu yürümeye varım. Bu kapsamda da Çayırova’mıza ve genç kardeşlerimize daha iyi hizmet etmek, onlarla birlikte bu yolu yürümek için Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurumuzu değerli büyüğümüz İlçe Başkanımız Servet Günay ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan'a her zaman birlikte yol yürümekten gurur duyduğum genç kardeşlerim ile birlikte yaptım. Çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın diyerek, başlayan kongre süreci ilçemize ve partimize hayırlar getirsin. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Mevcut ilçe Başkanı Burak Fidan’da aday adaylık başvurusu için Özçelik’i tebrik ederek, “Çayırova Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Sedat Özçelik 'e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Çayırova'mıza, bölgemize, Kocaeli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çayırova’nın tanınan ve sevilen isimlerinden Sinoplu Sedat Özçelik’te AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday adaylığı için başvuru yaptı.

Çayırova’da belli bir kesim tarafından tanınan, AK Parti’de de çeşitli kademelerde görev alan tecrübeli isim Sedat Özçelik AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday adaylığı için başvuru yaptı. Başvurusunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak duyuran genç ve tecrübeli isim, “Küçük yaşlardan itibaren siyasetin içinde olan biri olarak bu zamana kadar çeşitli kademelerde görev aldım. Çayırova’mızda genç kardeşlerimizin neye ihtiyacı olduğunu en iyi bilen insanlardan biriyim. Hem onları dinlemeye hem de onlarla bu yolu yürümeye varım. Bu kapsamda da Çayırova’mıza ve genç kardeşlerimize daha iyi hizmet etmek, onlarla birlikte bu yolu yürümek için Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurumuzu değerli büyüğümüz İlçe Başkanımız Servet Günay ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan'a her zaman birlikte yol yürümekten gurur duyduğum genç kardeşlerim ile birlikte yaptım. Çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın diyerek, başlayan kongre süreci ilçemize ve partimize hayırlar getirsin. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Mevcut ilçe Başkanı Burak Fidan’da aday adaylık başvurusu için Özçelik’i tebrik ederek, “Çayırova Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Sedat Özçelik 'e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Çayırova'mıza, bölgemize, Kocaeli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.