AK Genç Çayırova’dan birimlere çıkarma!

20.11.2017 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Genç Çayırova’dan birimlere çıkarma!

AK Genç Çayırova’dan birimlere çıkarma!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yeni yönetimi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başta olmak üzere Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl ile birim müdürlerini makamında ziyaret etti. Yapılan kongre sonucunda AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Güler, yeni yönetimi ile birlikte başta Kaymakam Gözen olmak üzere tüm birimlere nezaket ziyaretinde bulundular. TUNÇ VE GÜRBÜZ’DEN TEŞEKKÜR AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yeni yönetimi, ilk olarak İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmure KUK’u ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ardından Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl’ü ziyaret eden Güler ve yönetimi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdiler.  PROJELER KONUŞULDU Daha sonra Kaymakam Gözen’i ziyaret eden Güler ve yönetimi, Kaymakam Hasan Gözen’e kabulünden ötürü teşekkür ettiler. Kaymakam Hasan Gözen ise, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yeni yönetimini tebrik etti. İlçe ile ilgili yapılması gereken hizmetlerin, gençlere yönelik yapılacak ve yapılabilecek projelerin konuşulduğu ziyarette Kaymakam Gözen “Öncelikle kalabalık bir grup halinde ziyaretiniz beni oldukça mutlu etti. Gençlerimiz olarak asıl göreviniz Türkiye Cumhuriyeti Devletini yüceltmek ve yükseltmek için ne gerekiyorsa onu sarf etmeniz gerekiyor. Ortak görevimizi vatanımız, bayrağımız, milli ve manevi değerlerimizi korumaktır. Ayrıca birlik beraberliğimiz önemli, sizler örnek insan olmak zorundasınız. Çünkü sizler belli bir grubu yani gençliği temsil ediyorsunuz. Yükünüz ve sorumluluğunuz ağır olacaktır. Sizler gençlerimize örnek olacaksınız. Çayırova İlçemiz için hep birlikte el ele vererek hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi. DESTEĞE HAZIRIZ AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ise, ”Sayın Kaymakamım Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. AK Parti Gençlik Kolları bir takım çalışmalarımız var. Bunların başında da uyuşturucu ve alkol gibi bir takım kötü alışkanlıklar geliyor. Gençlerimizin bu kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için bir takım projelerimiz var sizlerin de desteğiyle inşaallah Çayırovalı gençlerimize daha iyi bir gelecek sağlayacağız. AK Parti gençliği olarak her zaman sizlerin de çalışmalarınıza destek olacağımızı bildirmek isterim ” dedi.  
AK Genç Çayırova’dan birimlere çıkarma!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yeni yönetimi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başta olmak üzere Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl ile birim müdürlerini makamında ziyaret etti. Yapılan kongre sonucunda AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Güler, yeni yönetimi ile birlikte başta Kaymakam Gözen olmak üzere tüm birimlere nezaket ziyaretinde bulundular.

TUNÇ VE GÜRBÜZ’DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yeni yönetimi, ilk olarak İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmure KUK’u ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ardından Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl’ü ziyaret eden Güler ve yönetimi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdiler. 

PROJELER KONUŞULDU

Daha sonra Kaymakam Gözen’i ziyaret eden Güler ve yönetimi, Kaymakam Hasan Gözen’e kabulünden ötürü teşekkür ettiler. Kaymakam Hasan Gözen ise, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yeni yönetimini tebrik etti. İlçe ile ilgili yapılması gereken hizmetlerin, gençlere yönelik yapılacak ve yapılabilecek projelerin konuşulduğu ziyarette Kaymakam Gözen “Öncelikle kalabalık bir grup halinde ziyaretiniz beni oldukça mutlu etti. Gençlerimiz olarak asıl göreviniz Türkiye Cumhuriyeti Devletini yüceltmek ve yükseltmek için ne gerekiyorsa onu sarf etmeniz gerekiyor. Ortak görevimizi vatanımız, bayrağımız, milli ve manevi değerlerimizi korumaktır. Ayrıca birlik beraberliğimiz önemli, sizler örnek insan olmak zorundasınız. Çünkü sizler belli bir grubu yani gençliği temsil ediyorsunuz. Yükünüz ve sorumluluğunuz ağır olacaktır. Sizler gençlerimize örnek olacaksınız. Çayırova İlçemiz için hep birlikte el ele vererek hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ise, ”Sayın Kaymakamım Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. AK Parti Gençlik Kolları bir takım çalışmalarımız var. Bunların başında da uyuşturucu ve alkol gibi bir takım kötü alışkanlıklar geliyor. Gençlerimizin bu kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için bir takım projelerimiz var sizlerin de desteğiyle inşaallah Çayırovalı gençlerimize daha iyi bir gelecek sağlayacağız. AK Parti gençliği olarak her zaman sizlerin de çalışmalarınıza destek olacağımızı bildirmek isterim ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.