AK Genç Çayırova, esnafa gitti!

Çayırova 27.12.2018 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Genç Çayırova, esnafa gitti!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

‘Tüm gençlerle aynı çatı altındayız’ politikasıyla Çayırova’da siyaset yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Güler, “Çayırova yükselen değerimiz. Belediye Başkanımız Şevki Demirci’nin projeleri ile 24 saat yaşayan şehir olmaya aday Çayırova’da, genci-yaşlısı herkesin mutlu olmasını istiyoruz. Esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarımızı ve gençlerimizi dinleyerek onlara dokunmuş oluyoruz. Sahada çalışmalarımızı aktif hale getirerek vatandaşlarımız ne istiyor biliyoruz.” dedi. GÜLER: “BİZ BİR TAKIMIZ” Yaklaşan yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Çayırova’da bir takımız. Tüm yönetimlerimizle bir uyum içinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ‘AK Parti Gençleşecek Türkiye Güzelleşecek.’ Partimizde başlatılan gençlik hareketi ile genç üye çalışmalarımız da tüm hızı ile devam ediyor.” diye konuştu.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

‘Tüm gençlerle aynı çatı altındayız’ politikasıyla Çayırova’da siyaset yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Güler, “Çayırova yükselen değerimiz. Belediye Başkanımız Şevki Demirci’nin projeleri ile 24 saat yaşayan şehir olmaya aday Çayırova’da, genci-yaşlısı herkesin mutlu olmasını istiyoruz. Esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarımızı ve gençlerimizi dinleyerek onlara dokunmuş oluyoruz. Sahada çalışmalarımızı aktif hale getirerek vatandaşlarımız ne istiyor biliyoruz.” dedi.

GÜLER: “BİZ BİR TAKIMIZ”

Yaklaşan yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Çayırova’da bir takımız. Tüm yönetimlerimizle bir uyum içinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ‘AK Parti Gençleşecek Türkiye Güzelleşecek.’ Partimizde başlatılan gençlik hareketi ile genç üye çalışmalarımız da tüm hızı ile devam ediyor.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.