AK Genç Darıca’da Yılmaz dönemi!

Siyaset 16.11.2020 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Genç Darıca’da Yılmaz dönemi!

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları 5.Olağan Kongresi dün akşam Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gerçekleşen kongrede Murat Yılmaz AK Gençlerin yeni başkanı oldu. AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları'nın gerçekleşen kongresinde Cengizhan Ramazanoğlu görevi Murat Yılmaz'a devretti. Kongreye; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Baki Özdemir ve Cengizhan Ramazanoğlu katılarak konuşma yaptılar. Kongrede konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Cengizhan kardeşimizle güzel bir yol yürüdük. Darıcalı gençler için çaba sarf etti, davası için çalıştı. Görevi devreden Cengizhan Ramazanoğlu’na teşekkür ediyor, görevi devralan Murat Yılmaz ve yönetimini ise tebrik ediyorum” dedi. AK GENÇLİK SAĞINA SOLUNA BAKMADAN ‘BEN VARIM’ DER Başkan Acay’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gençlik teşkilatımız partimize, liderimize ve milletimize olan aşkı, sevdasıyla canla başla çalışmaya devam edeceğinden şüphemiz bulunmamaktadır. Görevi devralan Murat Yılmaz kardeşimize ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Bıyık’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuştu. Büyükakın konuşmasında, “AK Gençlik, ‘Kim var?’ diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan fert fert ‘ben varım!’ diyen bir gençliktir.  AK Gençlik, her bir ferdi ‘benim olmadığım yerde kimse yoktur’ fikriyle sorumluluk üstlenen bir gençliktir. Çalışmalarından dolayı Cengizhan kardeşimize teşekkür ediyor, görevi devralan Murat kardeşimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. PİLAVCI, DİVANDA YER ALDI Yapılan konuşmaların ardından, faaliyet raporu slayt olarak salona yansıtılırken Murat Yılmaz ile birlikte adaylık başvurusu yapan Yasin Pilavcı'nın divan kurulunda yer alması dikkatlerden kaçmadı. Gerçekleşen kongrenin ardından AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu; Murat Yılmaz, Halit Kılıç, Semih Güler, Muhammet Aydın, Erdem Şakar, Yunus Emre Hünerli, Şükrü Güzelbaba,  Mesut Uzunkale, Efe Özkan, Emirhan Toksöz, Kamil Dağcı, Ömer Şentürk, Hüseyin Güneş, Doğukan Çoban, İlyas Aziz, Yasin Yorulmaz, Oğuzhan Takaz, Ahmet Kaymak, Serhat Arslanoğlu, Mehmet Gökburun, Yasin Erdoğan, Mehmet Emin Ayhan, Yunuz Ardıç, Önder Çakır, Burak Polat, Zahide Kacır, Bakiye Şahin, Tuba Kızılarslan, Fatma Keskinoğlu, Ceren Cevahir

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları 5.Olağan Kongresi dün akşam Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gerçekleşen kongrede Murat Yılmaz AK Gençlerin yeni başkanı oldu.

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları'nın gerçekleşen kongresinde Cengizhan Ramazanoğlu görevi Murat Yılmaz'a devretti. Kongreye; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Baki Özdemir ve Cengizhan Ramazanoğlu katılarak konuşma yaptılar. Kongrede konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Cengizhan kardeşimizle güzel bir yol yürüdük. Darıcalı gençler için çaba sarf etti, davası için çalıştı. Görevi devreden Cengizhan Ramazanoğlu’na teşekkür ediyor, görevi devralan Murat Yılmaz ve yönetimini ise tebrik ediyorum” dedi.

AK GENÇLİK SAĞINA SOLUNA BAKMADAN ‘BEN VARIM’ DER

Başkan Acay’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gençlik teşkilatımız partimize, liderimize ve milletimize olan aşkı, sevdasıyla canla başla çalışmaya devam edeceğinden şüphemiz bulunmamaktadır. Görevi devralan Murat Yılmaz kardeşimize ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Bıyık’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuştu. Büyükakın konuşmasında, “AK Gençlik, ‘Kim var?’ diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan fert fert ‘ben varım!’ diyen bir gençliktir.  AK Gençlik, her bir ferdi ‘benim olmadığım yerde kimse yoktur’ fikriyle sorumluluk üstlenen bir gençliktir. Çalışmalarından dolayı Cengizhan kardeşimize teşekkür ediyor, görevi devralan Murat kardeşimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

PİLAVCI, DİVANDA YER ALDI

Yapılan konuşmaların ardından, faaliyet raporu slayt olarak salona yansıtılırken Murat Yılmaz ile birlikte adaylık başvurusu yapan Yasin Pilavcı'nın divan kurulunda yer alması dikkatlerden kaçmadı. Gerçekleşen kongrenin ardından AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu; Murat Yılmaz, Halit Kılıç, Semih Güler, Muhammet Aydın, Erdem Şakar, Yunus Emre Hünerli, Şükrü Güzelbaba,  Mesut Uzunkale, Efe Özkan, Emirhan Toksöz, Kamil Dağcı, Ömer Şentürk, Hüseyin Güneş, Doğukan Çoban, İlyas Aziz, Yasin Yorulmaz, Oğuzhan Takaz, Ahmet Kaymak, Serhat Arslanoğlu, Mehmet Gökburun, Yasin Erdoğan, Mehmet Emin Ayhan, Yunuz Ardıç, Önder Çakır, Burak Polat, Zahide Kacır, Bakiye Şahin, Tuba Kızılarslan, Fatma Keskinoğlu, Ceren Cevahir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.