AK Genç Darıca’nın adayı belli oldu

Siyaset 30.10.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Genç Darıca’nın adayı belli oldu

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday Murat Yılmaz gösterildi. AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’nun yaş akdinden dolayı yeniden aday olmayacağı ilçe gençlik kolları kongresinde 3 aday arasından Murat Yılmaz aday gösterildi. Yılmaz’ın aday gösterildiğini duyuran AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve büyüklerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Darıca İlçe Başkan Adayımız Murat Yılmaz olarak belirlenmiştir. Darıca ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE SONUÇLANDI İlçe gençlik kolları başkanlığına aday gösterilen Murat Yılmaz’ı tebrik eden mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, “Uzun yıllardır beraber siyaset yapmaktan onur duyduğum kıymetli kardeşim Murat Yılmaz gençlik kolları başkan adayımız olmuştur. Aday adayı olan aslan kardeşlerim Yasin Pilavcı ve Sedat Toksoy’a bu süreci Darıcamıza yakışır şekilde yürütüp birlik beraberlik içinde sonuçlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Darıca’mıza Hayırlı Olsun” diye konuştu.   EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yayınladığı tebrik mesajında, “Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü. AK Parti Darıca İlçe teşkilatımızda Gençlik Kolları kongresi öncesi aday olarak belirlenen Murat Yılmaz’ı tebrik ediyorum. AK Dava yolunda bugüne kadar özveriyle çalışan ve kongrede başkanlığı devredecek olan Gençlik Kolları Başkanımız Cengizhan Ramazanoğlu'na emekleri için teşekkür ediyor yeni seçilecek başkana ve yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay da bir tebrik mesajı yayınlayarak, “AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkan adaylığı için ismi açıklanan Murat Yılmaz kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.    

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday Murat Yılmaz gösterildi.

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’nun yaş akdinden dolayı yeniden aday olmayacağı ilçe gençlik kolları kongresinde 3 aday arasından Murat Yılmaz aday gösterildi. Yılmaz’ın aday gösterildiğini duyuran AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve büyüklerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Darıca İlçe Başkan Adayımız Murat Yılmaz olarak belirlenmiştir. Darıca ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE SONUÇLANDI

İlçe gençlik kolları başkanlığına aday gösterilen Murat Yılmaz’ı tebrik eden mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, “Uzun yıllardır beraber siyaset yapmaktan onur duyduğum kıymetli kardeşim Murat Yılmaz gençlik kolları başkan adayımız olmuştur. Aday adayı olan aslan kardeşlerim Yasin Pilavcı ve Sedat Toksoy’a bu süreci Darıcamıza yakışır şekilde yürütüp birlik beraberlik içinde sonuçlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Darıca’mıza Hayırlı Olsun” diye konuştu.

 

EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yayınladığı tebrik mesajında, “Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü. AK Parti Darıca İlçe teşkilatımızda Gençlik Kolları kongresi öncesi aday olarak belirlenen Murat Yılmaz’ı tebrik ediyorum. AK Dava yolunda bugüne kadar özveriyle çalışan ve kongrede başkanlığı devredecek olan Gençlik Kolları Başkanımız Cengizhan Ramazanoğlu'na emekleri için teşekkür ediyor yeni seçilecek başkana ve yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay da bir tebrik mesajı yayınlayarak, “AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkan adaylığı için ismi açıklanan Murat Yılmaz kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.