AK GENÇ DİLOVASI’DAN ÇAT KAPI ZİYARETLERİ

Dilovası 10.01.2019 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK GENÇ DİLOVASI’DAN ÇAT KAPI ZİYARETLERİ

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 31 Mart Yerel Seçimler öncesi çat kapı ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri öncesi genç seçmenler ile bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe Gençlik Kolları SKM Başkanı Rıdvan Eriden, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Yunus Elden ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi ile birlikte düzenlenen programda genç seçmenlere Türk Bayrağı edildi. GENÇLER EN BÜYÜK LOKOMOTİFTİR Genç Seçmenlere ulaşarak istek ve önerilerini dinlediklerini belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan vekili Yunus Elden; “ Önümüzde ki mahalli seçimlere kadar yaklaşık 75 günlük süreçte hedefimiz ilçemizde ki tüm genç seçmenlere ulaşıp partimizden beklentilerini dinlemektir. Genç Seçmenlerimiz ile sürekli bir araya gelmeye devam ediyoruz. Gençler, İlçemizin gelişmesinde ve kalkınmasında en büyük lokomotiftir. Gençsiz bir kalkınma ve gelişmeden asla bahsedilemez ve o yüzden her seçimlerde olduğu gibi mahalli seçimlerimizde de gençlerimize ulaşıp yönetimde katılımcı bir toplum yaratmaya çalışıyoruz.” Dedi.   GENÇLER HER SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ YİNE AKTİF ROL ALACAKTIR Gençlerle sürekli bir araya gelerek geleceğe dair nasıl bir Dilovası gördüğünü sorduklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Rıdvan Eriden; “ Gençler her seçime olduğu gibi mahalli idareler seçimlerinde de aktif rol alacaktır.  Önümüzde yaklaşık 75 günlük bir süre var ve bu süre zarfında sürekli yapacağımız çalışmalar ile genç seçmenlerimize ulaşıp onların istek ve önerileriyle Geleceğe yönelik çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Gençliğimiz ile birlikte yapacağımız çalışmalar ile İlçe Başkanımızın belirlemiş olduğu yüzde 50 hedefini aşacağız.” Dedi. 
Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 31 Mart Yerel Seçimler öncesi çat kapı ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri öncesi genç seçmenler ile bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe Gençlik Kolları SKM Başkanı Rıdvan Eriden, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Yunus Elden ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi ile birlikte düzenlenen programda genç seçmenlere Türk Bayrağı edildi.

GENÇLER EN BÜYÜK LOKOMOTİFTİR

Genç Seçmenlere ulaşarak istek ve önerilerini dinlediklerini belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan vekili Yunus Elden; “ Önümüzde ki mahalli seçimlere kadar yaklaşık 75 günlük süreçte hedefimiz ilçemizde ki tüm genç seçmenlere ulaşıp partimizden beklentilerini dinlemektir. Genç Seçmenlerimiz ile sürekli bir araya gelmeye devam ediyoruz. Gençler, İlçemizin gelişmesinde ve kalkınmasında en büyük lokomotiftir. Gençsiz bir kalkınma ve gelişmeden asla bahsedilemez ve o yüzden her seçimlerde olduğu gibi mahalli seçimlerimizde de gençlerimize ulaşıp yönetimde katılımcı bir toplum yaratmaya çalışıyoruz.” Dedi.  

GENÇLER HER SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ YİNE AKTİF ROL ALACAKTIR

Gençlerle sürekli bir araya gelerek geleceğe dair nasıl bir Dilovası gördüğünü sorduklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Rıdvan Eriden; “ Gençler her seçime olduğu gibi mahalli idareler seçimlerinde de aktif rol alacaktır.  Önümüzde yaklaşık 75 günlük bir süre var ve bu süre zarfında sürekli yapacağımız çalışmalar ile genç seçmenlerimize ulaşıp onların istek ve önerileriyle Geleceğe yönelik çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Gençliğimiz ile birlikte yapacağımız çalışmalar ile İlçe Başkanımızın belirlemiş olduğu yüzde 50 hedefini aşacağız.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.