19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK GENÇ DİLOVASI'NDAN BEBEK ZİYARETİ!

Dilovası 30.10.2016 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ DİLOVASI'NDAN BEBEK ZİYARETİ!

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya öncülüğünde baba olan ilçe yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Koları Başkanı Semih Kaya öncülüğünde gençlik kolları yöneticileri Yunus Elden, Ekrem Vanto ve Ufuk Birol Polat’ın yeni doğan çocuklarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Seçim İşleri Biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Elden,  İlçe Gençlik Kolları Sosyal İşler Biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı Ekrem Vanto ve İlçe Gençlik Kolları yöneticisi Ufuk Birol Polat’ın yeni doğan bebeklerine hediyesini takdim ederken, ailelere bebekleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir yaşam geçirmeleri temennisinde bulundu. "AK PARTİ AİLEMİZE HER YÖNDEN SAHİP ÇIKIYORUZ" Yeni Doğan bebekler için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya; "Biz Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları olarak Ak Parti ailemize her yönden sahip çıkıyoruz. İlçe Gençlik Kolları Yönetimimizde bulunan arkadaşlarımızın içinde baba olan arkadaşlarımızı ziyaret ederek  sevinçleri paylaşılıyoruz. Bu büyük aileye yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuzdur. İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarım Ekrem Vanto ile Yunus Elden ve  İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Ufuk Birol Polat Kardeşlerimizin yeni doğan bebekleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir yaşam geçirmeleri Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. ” dedi  

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya öncülüğünde baba olan ilçe yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Koları Başkanı Semih Kaya öncülüğünde gençlik kolları yöneticileri Yunus Elden, Ekrem Vanto ve Ufuk Birol Polat’ın yeni doğan çocuklarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Seçim İşleri Biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Elden,  İlçe Gençlik Kolları Sosyal İşler Biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı Ekrem Vanto ve İlçe Gençlik Kolları yöneticisi Ufuk Birol Polat’ın yeni doğan bebeklerine hediyesini takdim ederken, ailelere bebekleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir yaşam geçirmeleri temennisinde bulundu.

"AK PARTİ AİLEMİZE HER YÖNDEN SAHİP ÇIKIYORUZ"

Yeni Doğan bebekler için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya; "Biz Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları olarak Ak Parti ailemize her yönden sahip çıkıyoruz. İlçe Gençlik Kolları Yönetimimizde bulunan arkadaşlarımızın içinde baba olan arkadaşlarımızı ziyaret ederek  sevinçleri paylaşılıyoruz. Bu büyük aileye yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuzdur. İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarım Ekrem Vanto ile Yunus Elden ve  İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Ufuk Birol Polat Kardeşlerimizin yeni doğan bebekleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir yaşam geçirmeleri Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. ” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.