AK GENÇ DİLOVASI'NDAN HAFTA SONU MESAİSİ

Dilovası 21.11.2016 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ DİLOVASI'NDAN HAFTA SONU MESAİSİ

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi hafta sonu düğünlere ve ilçemizde yeni kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneğinin Açılışına katıldı.

    Hafta sonu da çalışmalarına ara vermeyen Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Başkan Semih Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Kılıç ile Durmuş Aileleri, Çelik Aileleri, Oğuz ile Alkan Aileleri ve Okay ile Kavşit ailelerinin düğün merasimlerine katılım sağlayarak mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Ayrıca İlçemizde yeni kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneğinin açılışına da katılarak Dernek Başkanı Üzeyir Turhan'ı ve Dernek Başkan Yardımcısı Erdal Erkan'ı tebrik etti.   Hafta sonları da çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya; "Hafta sonu çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ederek halkımızın mutlu günlerinde yanlarında oluyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu  dört ailemizin düğün merasimine katıldık. Ayrıca İlçemizde yeni kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneği açılışını yaptık. Yeni Kurulan Derneğimizin ilçemize hayırlı uğurlu ve faydalı olmasını temenni ederim." dedi.  
Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi hafta sonu düğünlere ve ilçemizde yeni kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneğinin Açılışına katıldı.

 

 

Hafta sonu da çalışmalarına ara vermeyen Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Başkan Semih Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Kılıç ile Durmuş Aileleri, Çelik Aileleri, Oğuz ile Alkan Aileleri ve Okay ile Kavşit ailelerinin düğün merasimlerine katılım sağlayarak mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Ayrıca İlçemizde yeni kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneğinin açılışına da katılarak Dernek Başkanı Üzeyir Turhan'ı ve Dernek Başkan Yardımcısı Erdal Erkan'ı tebrik etti.

 

Hafta sonları da çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya; "Hafta sonu çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ederek halkımızın mutlu günlerinde yanlarında oluyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu  dört ailemizin düğün merasimine katıldık. Ayrıca İlçemizde yeni kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneği açılışını yaptık. Yeni Kurulan Derneğimizin ilçemize hayırlı uğurlu ve faydalı olmasını temenni ederim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.