19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK GENÇ DİLOVASI, RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞIYOR

Dilovası 07.06.2018 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK GENÇ DİLOVASI, RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞIYOR

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Ramazan Ayı'nda yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "İftara 5 Kala" etkinliğini bu yılda devam ettiriyor.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Ramazan Ayı'nda yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "İftara 5 Kala" etkinliğini bu yılda devam ettiriyor. Hayata geçirilen proje ile uzun ve yorucu bir günün ardından iftara evlerine yetişmekte zorlanan vatandaşlara trafik ışıklarında ve halkın yoğun olduğu yerlerde iftariyelik dağıtılıyor. SOSYAL FARKINDALIK PROJELERİMİZ İLE VATANDAŞLARIMIZLA İLETİŞİME GEÇİYORUZ. Ramazan Ayı boyunca yolda kalan ve iftarını vaktinde açamayan vatandaşlara hurma, su ve kek ikramında bulunacaklarını belirten AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, ”Bu etkinliğimizle birlikte iftara yetişemeyen yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza su ve hurma dağıtarak onlarla birebir iletişime geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın gençliğinde gençlik Kollarındaki çalışmalarında temelini attığı insanlara dokunup dertlerini dinlemek düsturundan yola çıkarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Ramazan Ayı'nda yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "İftara 5 Kala" etkinliğini bu yılda devam ettiriyor.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Ramazan Ayı'nda yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "İftara 5 Kala" etkinliğini bu yılda devam ettiriyor. Hayata geçirilen proje ile uzun ve yorucu bir günün ardından iftara evlerine yetişmekte zorlanan vatandaşlara trafik ışıklarında ve halkın yoğun olduğu yerlerde iftariyelik dağıtılıyor.

SOSYAL FARKINDALIK PROJELERİMİZ İLE VATANDAŞLARIMIZLA İLETİŞİME GEÇİYORUZ.

Ramazan Ayı boyunca yolda kalan ve iftarını vaktinde açamayan vatandaşlara hurma, su ve kek ikramında bulunacaklarını belirten AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, ”Bu etkinliğimizle birlikte iftara yetişemeyen yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza su ve hurma dağıtarak onlarla birebir iletişime geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın gençliğinde gençlik Kollarındaki çalışmalarında temelini attığı insanlara dokunup dertlerini dinlemek düsturundan yola çıkarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.