AK Genç Dilovası, Belediyespor'a gitti!

Spor 19.12.2018 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Genç Dilovası, Belediyespor'a gitti!

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi Dilovası Belediye Spor'u antrenman yaptığı tesislerde ziyaret etti.

AK Genç Dilovası,  1. Küme B Grubunda Dilovası'nı temsil eden Belediyespor'u antrenman yaptığı tesiste ziyaret ederek Kulüp Başkanı Recep Laç öncülüğünde yönetim ve teknik kadroya başarılarının devamını diledi. YEREL BELEDİYECİLİK AK PARTİ İLE YENİ BİR İVME KAZANDI AK Parti hükümetlerince sporda önemli adımlar atıldığını belirten AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca; "Yerel belediyecilikte AK Parti ile birlikte yerel kalkınma her alanda farklı ivme kazandı. Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse İlçe Belediyemiz ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine maddi ve manevi desteklerini aralıksız vermekte, bu bağlamda ilçe spor kulüplerimizin başarılı olmaları için biz AK Genç Dilovası olarak kulüplerimize motivasyon amaçlı antrenmanlarını ziyaret ederek başarılarını temenni ediyoruz. Ayrıca Belediyespor'umuza verdikleri emek ve gayretlerden ötürü Kulüp Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz Recep Laç'a ve teknik ekibine teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Laç, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimine teşekkür etti.
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi Dilovası Belediye Spor'u antrenman yaptığı tesislerde ziyaret etti.

AK Genç Dilovası,  1. Küme B Grubunda Dilovası'nı temsil eden Belediyespor'u antrenman yaptığı tesiste ziyaret ederek Kulüp Başkanı Recep Laç öncülüğünde yönetim ve teknik kadroya başarılarının devamını diledi.

YEREL BELEDİYECİLİK AK PARTİ İLE YENİ BİR İVME KAZANDI

AK Parti hükümetlerince sporda önemli adımlar atıldığını belirten AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca; "Yerel belediyecilikte AK Parti ile birlikte yerel kalkınma her alanda farklı ivme kazandı. Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse İlçe Belediyemiz ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine maddi ve manevi desteklerini aralıksız vermekte, bu bağlamda ilçe spor kulüplerimizin başarılı olmaları için biz AK Genç Dilovası olarak kulüplerimize motivasyon amaçlı antrenmanlarını ziyaret ederek başarılarını temenni ediyoruz. Ayrıca Belediyespor'umuza verdikleri emek ve gayretlerden ötürü Kulüp Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz Recep Laç'a ve teknik ekibine teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Laç, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.