AK Genç Dilovası'ndan Emekli Öğretmenlere Ziyaret

Dilovası 28.11.2018 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Genç Dilovası'ndan Emekli Öğretmenlere Ziyaret

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Dilovası'nda yaşayan Emekli Öğretmenlere ziyarette bulunarak Öğretmenler gününü tebrik etti.

Yıllarını eğitime öğrenci yetiştirmeye adayan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, vermiş oldukları hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi. Öğretmenlerin gayreti her övgüye layık olduğunu belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca; "Bizler, hayatın merkezine insanı alan, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz. Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından htiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde fedakarca çalışan öğretmenlerimizin gayretleri her türlü övgüye layıktır. Öğretmenler Günü, fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür. Öğretmenlerimizi sadece bir gün değil her an hatırlamalı ve hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi en iyi şekilde göstermeliyiz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlar, emekli öğretmenlerimizin de sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini temenni ederim" dedi.
Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Dilovası'nda yaşayan Emekli Öğretmenlere ziyarette bulunarak Öğretmenler gününü tebrik etti.

Yıllarını eğitime öğrenci yetiştirmeye adayan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, vermiş oldukları hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

Öğretmenlerin gayreti her övgüye layık olduğunu belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca; "Bizler, hayatın merkezine insanı alan, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz. Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından htiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde fedakarca çalışan öğretmenlerimizin gayretleri her türlü övgüye layıktır. Öğretmenler Günü, fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür. Öğretmenlerimizi sadece bir gün değil her an hatırlamalı ve hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi en iyi şekilde göstermeliyiz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlar, emekli öğretmenlerimizin de sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini temenni ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.