19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Genç Dilovası Sahada

Dilovası 28.05.2018 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Genç Dilovası Sahada

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Dilovası’nda bir dizi ziyaretler yaparak seçim çalışmalarına sahada devam etti.

Başkan Sarıca güne Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret ettiler. Hasta yakınları ile sohbet eden Başkan Sarıca hastalara acil şifalar diledi. Başkan Sarıca tedavi gören hastalara moral ve motivasyon vermek için hastane ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek, “Biz AK Parti olarak halkımızın iyi gününde ve kötü gününde her zaman yanındayız. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah.” dedi. DİLOVASI’NDA İFTARA 5 KALA Başkan Sarıca hastane ziyaretinin ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını Dilovası’nda gerçekleştirdi. AK Partili Sarıca, “AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarımızı düzenlediği ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını Dilovası’nda gerçekleştirdik. Araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda genç kardeşlerimiz vatandaşlarımızın ramazanlarını kutlayarak iftariyeliklerimizden ikram edip, orucumuzu vatandaşlarımızla birlikte açıyoruz. Dilovası vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler çok güzel. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Dilovası’nda bir dizi ziyaretler yaparak seçim çalışmalarına sahada devam etti.

Başkan Sarıca güne Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret ettiler. Hasta yakınları ile sohbet eden Başkan Sarıca hastalara acil şifalar diledi. Başkan Sarıca tedavi gören hastalara moral ve motivasyon vermek için hastane ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek, “Biz AK Parti olarak halkımızın iyi gününde ve kötü gününde her zaman yanındayız. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah.” dedi.

DİLOVASI’NDA İFTARA 5 KALA

Başkan Sarıca hastane ziyaretinin ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını Dilovası’nda gerçekleştirdi. AK Partili Sarıca, “AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarımızı düzenlediği ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını Dilovası’nda gerçekleştirdik. Araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda genç kardeşlerimiz vatandaşlarımızın ramazanlarını kutlayarak iftariyeliklerimizden ikram edip, orucumuzu vatandaşlarımızla birlikte açıyoruz. Dilovası vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler çok güzel. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.