AK GENÇ GEBZE KAYMAKAM GÜLER VE KÖŞKER’E GİTTİ!

Gebze 08.11.2017 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK GENÇ GEBZE KAYMAKAM GÜLER VE KÖŞKER’E GİTTİ!

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve gençlik kolları üyeleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve beraberindekiler Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ertan Kara, Kaymakam Güler’in yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Ziyaretin sonunda AK Parti’li gençler Kaymakam Güler’e çiçek takdim edip hatıra fotoğrafı çektirdiler. BAŞKAN KÖŞKER’E BİLGİ VERDİLER AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve gençlik kolları üyeleri Kaymakam Güler’i ziyaretlerinin ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Köşker’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, “Başkan Köşker’le çalışmanın gurur ve mutluluk verdiğini söylerken, Köşker’e vermiş olduğu destekler ötürü de teşekkür etti. “GENÇLER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR” Ertan Kara ve yönetimini ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmalarında başarılar diledi. Köşker, “Siyasetin itici gücü ve en dinamik unsuru olan gençlerimizin bizlerin de gücüne güç kattığı bir gerçek. Gençlerimizin her zaman olduğu bundan sonrada yanlarında ve destekçisi olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda AK Parti’li gençler Başkan Köşker’le hatıra fotoğrafı çektirdiler.
AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve gençlik kolları üyeleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve beraberindekiler Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ertan Kara, Kaymakam Güler’in yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Ziyaretin sonunda AK Parti’li gençler Kaymakam Güler’e çiçek takdim edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

BAŞKAN KÖŞKER’E BİLGİ VERDİLER

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve gençlik kolları üyeleri Kaymakam Güler’i ziyaretlerinin ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Köşker’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, “Başkan Köşker’le çalışmanın gurur ve mutluluk verdiğini söylerken, Köşker’e vermiş olduğu destekler ötürü de teşekkür etti.

“GENÇLER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR”

Ertan Kara ve yönetimini ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmalarında başarılar diledi. Köşker, “Siyasetin itici gücü ve en dinamik unsuru olan gençlerimizin bizlerin de gücüne güç kattığı bir gerçek. Gençlerimizin her zaman olduğu bundan sonrada yanlarında ve destekçisi olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda AK Parti’li gençler Başkan Köşker’le hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.