19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Genç Gebze’nin adayı Altuntaş oldu

Siyaset 30.10.2020 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Genç Gebze’nin adayı Altuntaş oldu

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Enes Altuntaş gösterildi. Adaylık açıklamasını AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir yaparak, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve büyüklerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Gebze İlçe Başkan Adayımız Enes Altuntaş olarak belirlenmiştir. Gebze ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. GEBZE’YE YAKIŞIR ŞEKİLDE Mevcut AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, aday gösterilen Enes Altuntaş’ı tebrik ederek, “Beraber yol yürümekten onur duyduğum kıymetli yol arkadaşım dava yoldaşım Enes Altuntaş, gençlik kolları başkan adayımız olmuştur. Aday Adayı olan bu süreci Gebzemize yakışır şekilde yürüten tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. GENÇLERE HAYIRLI OLSUN Altuntaş’ın adaylığını tebrik eden AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise, “Genel Merkez Gençlik kollarının istişareleri neticesinde Gebze Gençlik Kolları Başkan adaylığı için ismi açıklanan Enes Altuntaş kardeşimizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Gebze Gençliğimiz için hayırlara vesile olsun” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Altuntaş’ı tebrik ederek, “AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkan adaylığı için ismi açıklanan Enes Altuntaş kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Enes Altuntaş gösterildi. Adaylık açıklamasını AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir yaparak, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve büyüklerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Gebze İlçe Başkan Adayımız Enes Altuntaş olarak belirlenmiştir. Gebze ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

GEBZE’YE YAKIŞIR ŞEKİLDE

Mevcut AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, aday gösterilen Enes Altuntaş’ı tebrik ederek, “Beraber yol yürümekten onur duyduğum kıymetli yol arkadaşım dava yoldaşım Enes Altuntaş, gençlik kolları başkan adayımız olmuştur. Aday Adayı olan bu süreci Gebzemize yakışır şekilde yürüten tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GENÇLERE HAYIRLI OLSUN

Altuntaş’ın adaylığını tebrik eden AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise, “Genel Merkez Gençlik kollarının istişareleri neticesinde Gebze Gençlik Kolları Başkan adaylığı için ismi açıklanan Enes Altuntaş kardeşimizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Gebze Gençliğimiz için hayırlara vesile olsun” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Altuntaş’ı tebrik ederek, “AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkan adaylığı için ismi açıklanan Enes Altuntaş kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.