AK Genç Kocaeli Yılbaşını Sokaklarda Geçirdi

Kocaeli 01.01.2018 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Genç Kocaeli Yılbaşını Sokaklarda Geçirdi

AK Parti Kocaeli 12 ilçenin gençlik kolları yılbaşı gecesi mesai yapan ekipleri yalnız bırakmadı.

Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanları yılbaşı akşamı vatandaşların huzur ve güvenliği için, cadde ve sokaklarda gerek görev yapan ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerini, gerekse ilçenin muhtelif noktalarında nöbet tutan ekiplere gidip görevlerinde kolaylık dileyerek yılbaşı mesaisi yapan çalışanları yalnız bırakmadı. Yılbaşına görev yapan ekiplerle girmenin mutluluğunu yaşayan Çayırova İlçe gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Bizim için en değerli olan emniyet güçlerimizi ziyaret ederek yeni yıla onlarla girdik Mevlam eksikliklerini göstermesin.” dedi. BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ Yılbaşı gecesini sokakta nöbet tutarak geçiren jandarma ekiplerini yalnız bırakmayan AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ise, “Herkesin eğlendiği bir günde vatandaşlarımızın güvenliği için soğukta nöbet tutan bütün askerlerimize ve ekiplerimize kolaylık diliyorum.” diye konuştu. Yeni yıla vatandaşların sağlıkları için nöbet tutarak geçiren hastane personelini yalnız bırakmayan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Yeni yıla girerken görev başında olan hastane personelimiz ve 112 acil personelimizle bir araya gelerek yeni yıllarını kutladık. Rabbim hayırlı görevler nasip etsin. Biz birlikte Türkiyeyiz.” dedi. AK GENÇLİK SAHADA Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile yılbaşı mesaisi yapan ekipleri yalnız bırakmayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, “Yılbaşında vatandaşlarımız için görevi başında olan bütün ekiplere rabbim kolaylık versin. Bizler için çalışan ekiplerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman 12 ilçe koordineli şekilde ziyaretler sürdüren AK Gençlere bir teşekkür mesajı yayınlayarak başarılarının devamını diledi. Başkan Kahraman mesajında, “Şükürler olsun 12 ilçemizin tamamında gençlik kollarımız sahada. AK Gençlik dışarıda nöbet tutan, vatandaşlarımızı koruyan polislerimizi, jandarmalarımızı yalnız bırakmadı.  Kocaeli Ak Gençliğe teşekkürler.” ifadelerine yer verdi.      
AK Parti Kocaeli 12 ilçenin gençlik kolları yılbaşı gecesi mesai yapan ekipleri yalnız bırakmadı.

Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanları yılbaşı akşamı vatandaşların huzur ve güvenliği için, cadde ve sokaklarda gerek görev yapan ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerini, gerekse ilçenin muhtelif noktalarında nöbet tutan ekiplere gidip görevlerinde kolaylık dileyerek yılbaşı mesaisi yapan çalışanları yalnız bırakmadı. Yılbaşına görev yapan ekiplerle girmenin mutluluğunu yaşayan Çayırova İlçe gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Bizim için en değerli olan emniyet güçlerimizi ziyaret ederek yeni yıla onlarla girdik Mevlam eksikliklerini göstermesin.” dedi.

BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ

Yılbaşı gecesini sokakta nöbet tutarak geçiren jandarma ekiplerini yalnız bırakmayan AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ise, “Herkesin eğlendiği bir günde vatandaşlarımızın güvenliği için soğukta nöbet tutan bütün askerlerimize ve ekiplerimize kolaylık diliyorum.” diye konuştu. Yeni yıla vatandaşların sağlıkları için nöbet tutarak geçiren hastane personelini yalnız bırakmayan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Yeni yıla girerken görev başında olan hastane personelimiz ve 112 acil personelimizle bir araya gelerek yeni yıllarını kutladık. Rabbim hayırlı görevler nasip etsin. Biz birlikte Türkiyeyiz.” dedi.

AK GENÇLİK SAHADA

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile yılbaşı mesaisi yapan ekipleri yalnız bırakmayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, “Yılbaşında vatandaşlarımız için görevi başında olan bütün ekiplere rabbim kolaylık versin. Bizler için çalışan ekiplerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman 12 ilçe koordineli şekilde ziyaretler sürdüren AK Gençlere bir teşekkür mesajı yayınlayarak başarılarının devamını diledi. Başkan Kahraman mesajında, “Şükürler olsun 12 ilçemizin tamamında gençlik kollarımız sahada. AK Gençlik dışarıda nöbet tutan, vatandaşlarımızı koruyan polislerimizi, jandarmalarımızı yalnız bırakmadı.  Kocaeli Ak Gençliğe teşekkürler.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.