AK GENÇLER’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Kocaeli 12.02.2016 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLER’DEN ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, il yönetim kurulu üyeleri ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara Ankara’ya gittiler. Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştiren AK Gençler AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı’nı Melih Ecertaş’ı ziyaret ettiler. ECERTAŞ “ÖĞRENCİLERİ KİŞİ KİŞİ TANIMALIYIZ” Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı’nı Melih Ecertaş “Gençlik Kolları yöneticilerinin yapılacakları her işin; akıllı, mantıklı ve hedefe ulaşacak şekilde yapmasını isteyen Ecertaş görüşmediğimiz bir genç bırakmayalım.” Dedi. Özellikle liselerde ve üniversitedeki öğrencilere ulaşılmasını ve davanın anlatılması gerektiğine dikkat çekerek “Kocaeli ve Gebze Teknik Üniversiteleri’nde 80 bin öğrencinin bulunduğunu söyleyerek “Öğrencileri kişi kişi tanımalıyız, iç içe ve kimseyle problemli olmamalıyız. Toplumsal olaylara tepki vermeliyiz ama etkili olmak için yapmalıyız. Toplumun kılcalına etki eden çalışmalar yapmalıyız.” dedi. KATIRCIOĞLU “GENÇLİĞİN VARLIĞI DAVA ŞUURUMUZU CANLI TUTUYOR” AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetimi AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na da ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Katırcıoğlu “Gençlerle omuz omuza ‪”ilk günkü aşkla” Yeni Türkiye'ye dedik. İnançlı ve imanlı gençliğin varlığı dava şuurumuzu canlı tutuyor, bu sebeple gençliğin aktivitesinden kopuk bir hareket düşünülemez. Gençlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. 

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, il yönetim kurulu üyeleri ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara Ankara’ya gittiler. Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştiren AK Gençler AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı’nı Melih Ecertaş’ı ziyaret ettiler.

ECERTAŞ “ÖĞRENCİLERİ KİŞİ KİŞİ TANIMALIYIZ”

Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı’nı Melih Ecertaş “Gençlik Kolları yöneticilerinin yapılacakları her işin; akıllı, mantıklı ve hedefe ulaşacak şekilde yapmasını isteyen Ecertaş görüşmediğimiz bir genç bırakmayalım.” Dedi. Özellikle liselerde ve üniversitedeki öğrencilere ulaşılmasını ve davanın anlatılması gerektiğine dikkat çekerek “Kocaeli ve Gebze Teknik Üniversiteleri’nde 80 bin öğrencinin bulunduğunu söyleyerek “Öğrencileri kişi kişi tanımalıyız, iç içe ve kimseyle problemli olmamalıyız. Toplumsal olaylara tepki vermeliyiz ama etkili olmak için yapmalıyız. Toplumun kılcalına etki eden çalışmalar yapmalıyız.” dedi.

KATIRCIOĞLU “GENÇLİĞİN VARLIĞI DAVA ŞUURUMUZU CANLI TUTUYOR”

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetimi AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na da ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Katırcıoğlu “Gençlerle omuz omuza ‪”ilk günkü aşkla” Yeni Türkiye'ye dedik. İnançlı ve imanlı gençliğin varlığı dava şuurumuzu canlı tutuyor, bu sebeple gençliğin aktivitesinden kopuk bir hareket düşünülemez. Gençlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.