AK GENÇLER GEBZE’DE BİR ARAYA GELDİ

Gebze 09.02.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLER GEBZE’DE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman başkanlığında her ay bir ilçede toplanan ilçe gençlik kolları toplantısı önceki gün Gebze'de gerçekleşti.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara'nın ev sahipliğinde Loya Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya 12 İlçe Gençlik Kolları Başkanı eksiksiz katıldı. BAŞBAKAN YARDIMCISI GEBZE’YE GELİYOR Toplantı da Kocaeli İlçe Gençlik Kolları’nın çalışmalarının değerlendirildiği ve yapılacak olan yeni çalışmaların planlandığı toplantı da diğer bir gündem ise 14 Şubat günü saat:19.00'da Kocaeli'ye gelecek olan Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un karşılanması programı ele alındı. SOBA GENÇLERLE İÇ İÇE İlçe Başkanları toplantısı vesilesiyle bir araya gelen gençlerin toplantısına AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da katılım sağladı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gençlik Kolları Başkanları’nın toplantısına katılım sağlayarak gençlerle görüş alışverişinde bulundu. BAŞKANLARINI UNUTMADILAR Gerçekleşen toplantı sonrasında AK Gençler hem İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ı hem de Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Kabuz’un doğum gününü unutmayarak küçük bir kutlama yaptılar. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman doğum gününü kutlayan ilçe gençlik kolları başkanlarına teşekkür ederek “Her fırsatta büyük bir aile olduğumuzu söylememizin sebebi bu. Bizler gerek bu kutlamalar vesilesi ile gerekse yaşadığımız acı olaylarla ne kadar büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz ve gösteriyoruz. Yanında olduğumuz kardeşlerimizin yanımızda olması bizi hem onurlandırıyor hem gururlandırıyor. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman başkanlığında her ay bir ilçede toplanan ilçe gençlik kolları toplantısı önceki gün Gebze'de gerçekleşti.


AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara'nın ev sahipliğinde Loya Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya 12 İlçe Gençlik Kolları Başkanı eksiksiz katıldı.

BAŞBAKAN YARDIMCISI GEBZE’YE GELİYOR

Toplantı da Kocaeli İlçe Gençlik Kolları’nın çalışmalarının değerlendirildiği ve yapılacak olan yeni çalışmaların planlandığı toplantı da diğer bir gündem ise 14 Şubat günü saat:19.00'da Kocaeli'ye gelecek olan Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un karşılanması programı ele alındı.

SOBA GENÇLERLE İÇ İÇE

İlçe Başkanları toplantısı vesilesiyle bir araya gelen gençlerin toplantısına AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da katılım sağladı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gençlik Kolları Başkanları’nın toplantısına katılım sağlayarak gençlerle görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKANLARINI UNUTMADILAR

Gerçekleşen toplantı sonrasında AK Gençler hem İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ı hem de Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Kabuz’un doğum gününü unutmayarak küçük bir kutlama yaptılar.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman doğum gününü kutlayan ilçe gençlik kolları başkanlarına teşekkür ederek “Her fırsatta büyük bir aile olduğumuzu söylememizin sebebi bu. Bizler gerek bu kutlamalar vesilesi ile gerekse yaşadığımız acı olaylarla ne kadar büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz ve gösteriyoruz. Yanında olduğumuz kardeşlerimizin yanımızda olması bizi hem onurlandırıyor hem gururlandırıyor. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.