AK Gençler GTÜ’de

Gebze 05.09.2018 - 18:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Gençler GTÜ’de

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, Gebze Teknik Üniversitesi’nde (GTÜ) stant kurarak kayıt yaptırmaya gelen gençlere rehberlik etti.

'Kampüse Hoşgeldin' projesiyle üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, Kocaeli’de şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti veriliyor. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları da ‘Kampüse Hoş geldin’ projesi ile Gebze Teknik Üniversitesi’nde üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, okuyacakları şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti verdi. YARDIMCI OLDUK Konu hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “Gebze Teknik Üniversitesi’ni kazanıp kayıt için şehrimize gelen genç kardeşlerimize her türlü konuda yardımcı olmak ve rehberlik etmek üzere ‘Kampüse Hoş geldin’ standımızı Gebze Teknik Üniversitesi’ne kurduk. Genç kardeşlerimize her türlü konuda yardımcı olup rehberlik ettik. Genç kardeşlerimize Gebze’mizi tanıtıp sorularını cevapladık.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, Gebze Teknik Üniversitesi’nde (GTÜ) stant kurarak kayıt yaptırmaya gelen gençlere rehberlik etti.

'Kampüse Hoşgeldin' projesiyle üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, Kocaeli’de şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti veriliyor. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları da ‘Kampüse Hoş geldin’ projesi ile Gebze Teknik Üniversitesi’nde üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, okuyacakları şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti verdi.

YARDIMCI OLDUK

Konu hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “Gebze Teknik Üniversitesi’ni kazanıp kayıt için şehrimize gelen genç kardeşlerimize her türlü konuda yardımcı olmak ve rehberlik etmek üzere ‘Kampüse Hoş geldin’ standımızı Gebze Teknik Üniversitesi’ne kurduk. Genç kardeşlerimize her türlü konuda yardımcı olup rehberlik ettik. Genç kardeşlerimize Gebze’mizi tanıtıp sorularını cevapladık.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.