AK Gençler seçime hazır!

Kocaeli 20.01.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Gençler seçime hazır!

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, parti binasında bir araya geldi.

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, parti binasında bir araya geldi. Gençlik kolları başkanları toplantısının ana gündem maddesi ise referandum oldu. Toplantı öncesinde açıklama yapan il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, “Mecliste Anayasa görüşmeleri olabildiğince hızlı bir şekilde sürerken bizler Ak Gençlik olarak bu referandum da Kocaeli Gençliği ile alakalı yapacağımız çalışmaları istişare ediyor ve hem masada hem de sahada yapacağımız çalışmaları değerlendiriyoruz” dedi. Başkan Kahraman, konuşmasında ayrıca yapacakları çalışmalarla ilgili şunları söyledi:  “Ana kademe Seçim Koordinasyon Merkezimizle ve başkanımız Mehmet Uzunoğlu ile iletişim halinde il gençlik kolları Seçim Koordinasyon Başkanımız ve ekibini belirledik. Referandum döneminde SKM başkanlığımızı teşkilat başkanımız Aykut Çağlayan yapacaktır. İl gençlik kolları SKM ekibimizi de kurduk. Bugün yaptığımız ilçe başkanları toplantımızla ilçe gençlik kolları SKM başkanlarımız ve ekiplerini belirleyerek referandum için hazır olacağız.   400 BİN GENCE ULAŞILACAK Kocaeli’mizde bulunan 3620 sandıkta görev alacak Ak Genç kardeşimizi bugünden belirledik. 472 mahalle başkanımız ve 3620 sandıkta görev alacak kardeşimizle sandıklarda bulunan öncelikle genç üyelerimize ardından da bu sandıklarda bulunan genç seçmenlere ulaşacağız. Genç kardeşlerimizin tamamına genel merkezimizden onay alarak bastırdığımız başbakanımızın mektubunu elden ulaştıracağız ve yeni anayasamızla ile ilgili bilgi vereceğiz. Bu vesile ile referandum gündemiyle 400.000 genç seçmenimize ulaşmayı hedefliyoruz.
AK Parti İl Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, parti binasında bir araya geldi.

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, parti binasında bir araya geldi. Gençlik kolları başkanları toplantısının ana gündem maddesi ise referandum oldu. Toplantı öncesinde açıklama yapan il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, “Mecliste Anayasa görüşmeleri olabildiğince hızlı bir şekilde sürerken bizler Ak Gençlik olarak bu referandum da Kocaeli Gençliği ile alakalı yapacağımız çalışmaları istişare ediyor ve hem masada hem de sahada yapacağımız çalışmaları değerlendiriyoruz” dedi. Başkan Kahraman, konuşmasında ayrıca yapacakları çalışmalarla ilgili şunları söyledi:  “Ana kademe Seçim Koordinasyon Merkezimizle ve başkanımız Mehmet Uzunoğlu ile iletişim halinde il gençlik kolları Seçim Koordinasyon Başkanımız ve ekibini belirledik. Referandum döneminde SKM başkanlığımızı teşkilat başkanımız Aykut Çağlayan yapacaktır. İl gençlik kolları SKM ekibimizi de kurduk. Bugün yaptığımız ilçe başkanları toplantımızla ilçe gençlik kolları SKM başkanlarımız ve ekiplerini belirleyerek referandum için hazır olacağız.  

400 BİN GENCE ULAŞILACAK

Kocaeli’mizde bulunan 3620 sandıkta görev alacak Ak Genç kardeşimizi bugünden belirledik. 472 mahalle başkanımız ve 3620 sandıkta görev alacak kardeşimizle sandıklarda bulunan öncelikle genç üyelerimize ardından da bu sandıklarda bulunan genç seçmenlere ulaşacağız. Genç kardeşlerimizin tamamına genel merkezimizden onay alarak bastırdığımız başbakanımızın mektubunu elden ulaştıracağız ve yeni anayasamızla ile ilgili bilgi vereceğiz. Bu vesile ile referandum gündemiyle 400.000 genç seçmenimize ulaşmayı hedefliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.