19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Gençler Üye Bazlı Çalışıyor

Gebze 22.10.2018 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Gençler Üye Bazlı Çalışıyor

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Gebze’nin belirli noktalarına koyduğu üye stantları ile yerel seçimlere, partiye üye yaparak hazırlanıyor.

Gebze Kent Meydanı ve Gebze Eski Çarşı’ya kurulan üye standı ile partiye üye kazandıran AK Gençler, Gebzelileri gençlik çalışmaları hakkında bilgilendiriyor. AK Gebze, üye çalışması yaparken partiye özellikle gençleri kazandırmaya özen gösteriyor. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “ Kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katan, yönetime gençliğin azim ve kararlılığını getiren AK Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı bahar mevsimi hiç şüphesiz gençlerin eseridir. AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR Biliyoruz ki sizin özgüveniniz, sizin azminiz bu ülkenin en büyük teminatıdır. Sizlerin bu ülkeye, bu şehre, bu medeniyete, bu siyasi misyona aidiyet bağlarınızın güçlü olması, yarınların huzur ve emniyet içinde olması anlamına gelir. Gençlik, yüreğin dolup taşmasıdır; gençlik sevgidir; gençlik heyecandır. Ama aynı zamanda akıldır, irfandır, muhakemedir. Geleceğe bakmaktır, geçmişi sorgulamaktır. Bütün mesele yüreklerinizi ulvi değerlerle, bilgi birikimiyle, yüce ideallerle doldurmanızdır. Bu sebeple partimize genç kardeşlerimizi üye yapmaya özen gösteriyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI  
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Gebze’nin belirli noktalarına koyduğu üye stantları ile yerel seçimlere, partiye üye yaparak hazırlanıyor.

Gebze Kent Meydanı ve Gebze Eski Çarşı’ya kurulan üye standı ile partiye üye kazandıran AK Gençler, Gebzelileri gençlik çalışmaları hakkında bilgilendiriyor. AK Gebze, üye çalışması yaparken partiye özellikle gençleri kazandırmaya özen gösteriyor. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “ Kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katan, yönetime gençliğin azim ve kararlılığını getiren AK Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı bahar mevsimi hiç şüphesiz gençlerin eseridir.

AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

Biliyoruz ki sizin özgüveniniz, sizin azminiz bu ülkenin en büyük teminatıdır. Sizlerin bu ülkeye, bu şehre, bu medeniyete, bu siyasi misyona aidiyet bağlarınızın güçlü olması, yarınların huzur ve emniyet içinde olması anlamına gelir. Gençlik, yüreğin dolup taşmasıdır; gençlik sevgidir; gençlik heyecandır. Ama aynı zamanda akıldır, irfandır, muhakemedir. Geleceğe bakmaktır, geçmişi sorgulamaktır. Bütün mesele yüreklerinizi ulvi değerlerle, bilgi birikimiyle, yüce ideallerle doldurmanızdır. Bu sebeple partimize genç kardeşlerimizi üye yapmaya özen gösteriyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.