AK Gençlerden anlamlı hareket

Kocaeli 16.08.2016 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Gençlerden anlamlı hareket

Darbe girişimini protesto etmek amacıyla İstanbul’dan Ankara’ya yürüyen yazar İbrahim Çolak’ı kentimizin girişinde AK Parti Gençlik Kolları karşıladı. Yenicuma Çay Bahçesi’nde ağırlanan yazar İbrahim Çolak’a AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman tarafından bayrak hediye edildi.

  İbrahim Çolak’ın Eyüp Sultan Camii’nde sabah namazını kılarak başlattığı yürüyüş Ankara Beştepe’de bulunan Millet Camii’nde kılacağı Cuma Namazı ile sona erecek. Çolak ardından Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babasına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bayrak hediye edecek. KAHRAMAN: TEŞEKKÜR EDİYORUZ Ak Parti İl Başkanı Emre Kahraman,” 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından İbrahim Çolak Ağabeyimiz bir kara vermiş ve İstanbul Eyüp Sultan Camii’nden başlayarak, Ankara’ya Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne doğru yola çıkmıştır. Biz de kendisini takip ettik. Bugün Kocaeli’ye gelmesi nasip oldu. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarak kendisini ağırlamak istedik. İstanbul’dan Ankara’ya kilometrelerce yolu yürüyerek milli irade için İbrahim ağabeyimiz yürüyor. Yolda girişte karşıladık, hiç değilse Yenicuma’ya kadar sizi araçla götürelim dedik. Kesinlikle kabul etmedi. Bu önemli bir çalışma için biz gençler olarak kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.   “SAKARYA, BOLU VE DÜZCE’DE DE GİRİŞTE KARŞILANACAK” Milli iradenin karşısında hiçbir şeyin duramayacağını 15 Temmuz’da millet olarak gösterdik. Bugün de İbrahim ağabeyimiz bize aynı zamanda bir yol gösteriyor. Böyle önemli, anlamlı bir eylemi yerine getiriyor. Külliye’ye gittiğinde hem Cumhurbaşkanımıza hem de kahramanımız Ömer Halisdemir’in babasına bir bayrak hediye edecek kendisi. Aynı zamanda Sakarya, Düzce, Bolu teşkilatlarımızla iletişime geçtik aynı bizim karşıladığımız gibi illerinin girişlerinde karşılayacaklar” ifadelerini kullandı. ÇOLAK: TARAFIMI BELLİ ETMEK İÇİN AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın ardından konuşan yazar İbrahim Çolak,” Bu benim 2. Yürüyüşüm. Üç yıl öncede Rabia yürüyüşü yapmıştım ben. Ankara’dan İstanbul’a yürümüştüm. Şehit olanların içerisinde birçok arkadaşım vardı. Benim yanımda insanlar öldü. Ben tarafımı belli etmek için, böyle bir niyet ettim. Eyüp Sultan Camii’nden sabah namazıyla çıktım nasip olursa 2 hafta sonraki Cuma Namazı’na Ankara’ya ulaşmaya gayret ediyorum. Bu millet irfanını gösterdi. Ezanına, bayrağına, vatanına sahip çıktı. Halkı küçümseyenler umarım bundan derslerini almışlardır. Allah tekrarını nasip etmesin” şeklinde konuştu.   “BU HALK HER YÖNÜYLE KAHRAMAN” Ben de belki ismimden müsemma su taşımaya çalışıyorum diyen yazar İbrahim Çolak sözlerini,” Ben yaptığım şeyi çok özel bir yere koymuyorum. Ayaklarım su topladı, ağrıyor falan bunların lafı bile edilmez. Birileri tanka kafa attı, birileri uçaklara İngiliz anahtarı attı. Bu halk her yönüyle kahraman. Ben belki sıra dışı bir eylem yaptığım için gündeme geliyorum yoksa sokağa çıkan dua eden insanlar vardı. Bazı insanlar yürüyemiyorlardı ama dua ediyorlardı. Eşim dostumdan şehit olanlar oldu.20 -25 gün Külliye’de yatıp kalktım. Bu vatanın evladı olmaktan gurur duyuyorum. Rabbim bizi ezansız, bayraksız bırakmasın” ifadeleriyle noktaladı.
Darbe girişimini protesto etmek amacıyla İstanbul’dan Ankara’ya yürüyen yazar İbrahim Çolak’ı kentimizin girişinde AK Parti Gençlik Kolları karşıladı. Yenicuma Çay Bahçesi’nde ağırlanan yazar İbrahim Çolak’a AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman tarafından bayrak hediye edildi.

 

İbrahim Çolak’ın Eyüp Sultan Camii’nde sabah namazını kılarak başlattığı yürüyüş Ankara Beştepe’de bulunan Millet Camii’nde kılacağı Cuma Namazı ile sona erecek. Çolak ardından Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babasına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bayrak hediye edecek.

KAHRAMAN: TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ak Parti İl Başkanı Emre Kahraman,” 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından İbrahim Çolak Ağabeyimiz bir kara vermiş ve İstanbul Eyüp Sultan Camii’nden başlayarak, Ankara’ya Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne doğru yola çıkmıştır. Biz de kendisini takip ettik. Bugün Kocaeli’ye gelmesi nasip oldu. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarak kendisini ağırlamak istedik. İstanbul’dan Ankara’ya kilometrelerce yolu yürüyerek milli irade için İbrahim ağabeyimiz yürüyor. Yolda girişte karşıladık, hiç değilse Yenicuma’ya kadar sizi araçla götürelim dedik. Kesinlikle kabul etmedi. Bu önemli bir çalışma için biz gençler olarak kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“SAKARYA, BOLU VE DÜZCE’DE DE GİRİŞTE KARŞILANACAK”
Milli iradenin karşısında hiçbir şeyin duramayacağını 15 Temmuz’da millet olarak gösterdik. Bugün de İbrahim ağabeyimiz bize aynı zamanda bir yol gösteriyor. Böyle önemli, anlamlı bir eylemi yerine getiriyor. Külliye’ye gittiğinde hem Cumhurbaşkanımıza hem de kahramanımız Ömer Halisdemir’in babasına bir bayrak hediye edecek kendisi. Aynı zamanda Sakarya, Düzce, Bolu teşkilatlarımızla iletişime geçtik aynı bizim karşıladığımız gibi illerinin girişlerinde karşılayacaklar” ifadelerini kullandı.


ÇOLAK: TARAFIMI BELLİ ETMEK İÇİN
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın ardından konuşan yazar İbrahim Çolak,” Bu benim 2. Yürüyüşüm. Üç yıl öncede Rabia yürüyüşü yapmıştım ben. Ankara’dan İstanbul’a yürümüştüm. Şehit olanların içerisinde birçok arkadaşım vardı. Benim yanımda insanlar öldü. Ben tarafımı belli etmek için, böyle bir niyet ettim. Eyüp Sultan Camii’nden sabah namazıyla çıktım nasip olursa 2 hafta sonraki Cuma Namazı’na Ankara’ya ulaşmaya gayret ediyorum. Bu millet irfanını gösterdi. Ezanına, bayrağına, vatanına sahip çıktı. Halkı küçümseyenler umarım bundan derslerini almışlardır. Allah tekrarını nasip etmesin” şeklinde konuştu.

 

“BU HALK HER YÖNÜYLE KAHRAMAN”
Ben de belki ismimden müsemma su taşımaya çalışıyorum diyen yazar İbrahim Çolak sözlerini,” Ben yaptığım şeyi çok özel bir yere koymuyorum. Ayaklarım su topladı, ağrıyor falan bunların lafı bile edilmez. Birileri tanka kafa attı, birileri uçaklara İngiliz anahtarı attı. Bu halk her yönüyle kahraman. Ben belki sıra dışı bir eylem yaptığım için gündeme geliyorum yoksa sokağa çıkan dua eden insanlar vardı. Bazı insanlar yürüyemiyorlardı ama dua ediyorlardı. Eşim dostumdan şehit olanlar oldu.20 -25 gün Külliye’de yatıp kalktım. Bu vatanın evladı olmaktan gurur duyuyorum. Rabbim bizi ezansız, bayraksız bırakmasın” ifadeleriyle noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.