AK Gençlerden Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova 27.06.2018 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Gençlerden Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimini kabul etti. Gençlerle bir süre sohbet eden Demirci, gençliğe yönelik yapılan yatırımlar hakkında genç ziyaretçilerinin fikirlerini de aldı.

Demirci, “Tüketen Değil, Üreten Gençlik” 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından hizmetlerin durmadan devam ettiğini ve irade, erdem, cesaret ile Türkiye’nin daha da büyümeye ve gelişmeye doğru hızla ilerlediğini belirten başkan Demirci, bu adımlarda gençlere büyük görevlerin düştüğünü de hatırlattı. Gençliğe yapılan yatırımların sayesinde tüketen değil üreten bir gençlik oluştuğunu aktaran Demirci, gençlik adına önemli çalışmalar yürüttüklerini de açıkladı. Başkanlık makamında gençlerin sorularını da yanıtlayan Demirci, 24 Haziran seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Türkiye’nin tamamında büyük başarılar elde edildiğini aktaran Demirci, yeni sistem ile daha hızlı işleyen bir yönetim şekli oluşacağını da sözlerine ekledi. “2019’un Çayırova’sını İnşa Ediyoruz” Gençlerin her alanda söz sahibi olmasını sağlayan bir anlayışla yeniliklerin birer birer işlendiği Türkiye’nin genç nüfusuyla öne çıktığını vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, “AK Parti gençlere ve geleceğe önem veren, yatırımlar yapan ve yenilikler kazandıran bir partidir. Gençlerimiz ülke yönetiminde çeşitli kademelerde görev alabilen bir gençlik haline gelmiştir. Bu bilinçle bizlerde yerel yönetimler olarak gençliğe önemli yatırımlar yapıyoruz. Öncelikle gençlerimizin iyi şartlarda eğitim alabilmelerini sağlıyoruz. Yine genç nüfusumuzu spora, sanata, kültürel ve sosyal yaşama adapte edebilmek için birçok yatırımı ilçemize kazandırıyoruz. 2019’un Çayırova’sını inşa ederken önceliğimiz gençliğimizdi ve bunu başardığımızı düşünüyorum. İçerisinde sanat merkezleri, spor merkezleri, tiyatrolar, sinemalar, kütüphaneler, hobi alanları, etkinlik ve yaşam alanları barındırdığımız 2 dev kültür merkezini inşa ettik. Yine genç nesilimizi birebir ilgilendiren semt konaklarımızı 9 mahallemizde hizmete sunduk. Eğitim alanında ilçemize yeni okullar yaparak ve kazandırarak eğitimi daha verimli, donanımlı ve teknolojik açıdan güçlü hale getirdik.” dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimini kabul etti. Gençlerle bir süre sohbet eden Demirci, gençliğe yönelik yapılan yatırımlar hakkında genç ziyaretçilerinin fikirlerini de aldı.

Demirci, “Tüketen Değil, Üreten Gençlik”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından hizmetlerin durmadan devam ettiğini ve irade, erdem, cesaret ile Türkiye’nin daha da büyümeye ve gelişmeye doğru hızla ilerlediğini belirten başkan Demirci, bu adımlarda gençlere büyük görevlerin düştüğünü de hatırlattı. Gençliğe yapılan yatırımların sayesinde tüketen değil üreten bir gençlik oluştuğunu aktaran Demirci, gençlik adına önemli çalışmalar yürüttüklerini de açıkladı. Başkanlık makamında gençlerin sorularını da yanıtlayan Demirci, 24 Haziran seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Türkiye’nin tamamında büyük başarılar elde edildiğini aktaran Demirci, yeni sistem ile daha hızlı işleyen bir yönetim şekli oluşacağını da sözlerine ekledi.

“2019’un Çayırova’sını İnşa Ediyoruz”

Gençlerin her alanda söz sahibi olmasını sağlayan bir anlayışla yeniliklerin birer birer işlendiği Türkiye’nin genç nüfusuyla öne çıktığını vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, “AK Parti gençlere ve geleceğe önem veren, yatırımlar yapan ve yenilikler kazandıran bir partidir. Gençlerimiz ülke yönetiminde çeşitli kademelerde görev alabilen bir gençlik haline gelmiştir. Bu bilinçle bizlerde yerel yönetimler olarak gençliğe önemli yatırımlar yapıyoruz. Öncelikle gençlerimizin iyi şartlarda eğitim alabilmelerini sağlıyoruz. Yine genç nüfusumuzu spora, sanata, kültürel ve sosyal yaşama adapte edebilmek için birçok yatırımı ilçemize kazandırıyoruz. 2019’un Çayırova’sını inşa ederken önceliğimiz gençliğimizdi ve bunu başardığımızı düşünüyorum. İçerisinde sanat merkezleri, spor merkezleri, tiyatrolar, sinemalar, kütüphaneler, hobi alanları, etkinlik ve yaşam alanları barındırdığımız 2 dev kültür merkezini inşa ettik. Yine genç nesilimizi birebir ilgilendiren semt konaklarımızı 9 mahallemizde hizmete sunduk. Eğitim alanında ilçemize yeni okullar yaparak ve kazandırarak eğitimi daha verimli, donanımlı ve teknolojik açıdan güçlü hale getirdik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.