AK GENÇLERDEN GTO’YA ZİYARET

Gebze 03.12.2015 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLERDEN GTO’YA ZİYARET

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve beraberindeki ilçe gençlik kolları yönetimi, 1 Kasım genel seçimleri sonrasındaki protokol ziyaretleri kapsamında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler' i makamında ziyaret etti. GENÇLERDEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK Görüşmede, ülkenin geleceği olan gençlerden beklentilerinin büyük olduğunu vurgulayan Çiler, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik Oda çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Görüşme, ziyaret anısına GTO Başkanı Çiler' e hediye takdimi ile son buldu.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve beraberindeki ilçe gençlik kolları yönetimi, 1 Kasım genel seçimleri sonrasındaki protokol ziyaretleri kapsamında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler' i makamında ziyaret etti.

GENÇLERDEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK

Görüşmede, ülkenin geleceği olan gençlerden beklentilerinin büyük olduğunu vurgulayan Çiler, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik Oda çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Görüşme, ziyaret anısına GTO Başkanı Çiler' e hediye takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.