19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Gençlerden Örnek Davranış

Dilovası 14.04.2015 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Gençlerden Örnek Davranış

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan HDP Diliskelesi Mahallesi seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek başarılar dilediler.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi, Diliskelesi mahallesinde programında esnaf ziyareti sırasında Diliskelesi mahallesine yeni açılan HDP seçim bürosunu ziyaret ettiler. Seçim çalışmalarında başarılar dileyen AK Gençler,7 Haziran da yapılacak olan seçimin huzur ve kardeşlik içerisinde sonuçlanmasını istediklerini belirttiler. Diliskelesi mahallesi HDP bürosundaki partililer, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetiminin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan HDP Diliskelesi Mahallesi seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek başarılar dilediler.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi, Diliskelesi mahallesinde programında esnaf ziyareti sırasında Diliskelesi mahallesine yeni açılan HDP seçim bürosunu ziyaret ettiler. Seçim çalışmalarında başarılar dileyen AK Gençler,7 Haziran da yapılacak olan seçimin huzur ve kardeşlik içerisinde sonuçlanmasını istediklerini belirttiler.

Diliskelesi mahallesi HDP bürosundaki partililer, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetiminin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.