19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK GENÇLİK 40 GÜN, 40 GECE

Gebze 01.12.2015 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLİK 40 GÜN, 40 GECE

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara düzenlediği basın toplantısında; “CHP gençliği bizden örnek alabilir” dedi. AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve yönetimi basın toplantısı düzenledi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kara; “İlk kez bir basın toplantısı düzenliyoruz. Çok güçlü bir gençlik yapısına sahibiz. Bunun en önemli nedeni AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana gençliğe verdiği önem ve değerdir. Bizim anlayışımızda, kültürümüzde bayrağı hep daha yukarı taşıma anlayışı vardır. Bu anlayışla bugünkü var olan kadromuzla, iki seçim yorulmadan geride bırakmış olduk” dedi. 40 GÜN, 40 PROJE YAPILACAK Bugünden itibaren yeni bir projeye imza atacaklarını söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara; “40 gün, 40 program ismiyle Gebze’de bulunan 40 mahallede çalışma yapacağız. Gençlerimiz ile parti büyüklerimizi bir araya getireceğiz. Bu vesile ile teşkilatımızı yarınki seçimlere götürmeyi hedefliyoruz. 41. Programı 23 Ocak 2016’da final olarak gerçekleştireceğiz. Final programında teşkilatımızın her kademesini davet ederek, performansımızı paylaşacağız” dedi. CHP’Yİ DAVET ETTİ Bununla birlikte CHP Gençlik Kolları’nın yapılarında eksiklik olduğunu ifade ediyorlar diyen Kara; “CHP Gençlik Kolları bir gençlik yapılanması, bir gençlik modülü oluşturmak istiyor ise AK Parti Gebze teşkilatları her daim buna bir örnektir. Bununla birlikte 40 gün 40 program adlı programla birlikte CHP Gençlik Kolları bir yapı oluşturmak istiyorsa bu programımızda onları da aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara düzenlediği basın toplantısında; “CHP gençliği bizden örnek alabilir” dedi. AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve yönetimi basın toplantısı düzenledi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kara; “İlk kez bir basın toplantısı düzenliyoruz. Çok güçlü bir gençlik yapısına sahibiz. Bunun en önemli nedeni AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana gençliğe verdiği önem ve değerdir. Bizim anlayışımızda, kültürümüzde bayrağı hep daha yukarı taşıma anlayışı vardır. Bu anlayışla bugünkü var olan kadromuzla, iki seçim yorulmadan geride bırakmış olduk” dedi.

40 GÜN, 40 PROJE YAPILACAK

Bugünden itibaren yeni bir projeye imza atacaklarını söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara; “40 gün, 40 program ismiyle Gebze’de bulunan 40 mahallede çalışma yapacağız. Gençlerimiz ile parti büyüklerimizi bir araya getireceğiz. Bu vesile ile teşkilatımızı yarınki seçimlere götürmeyi hedefliyoruz. 41. Programı 23 Ocak 2016’da final olarak gerçekleştireceğiz. Final programında teşkilatımızın her kademesini davet ederek, performansımızı paylaşacağız” dedi.

CHP’Yİ DAVET ETTİ

Bununla birlikte CHP Gençlik Kolları’nın yapılarında eksiklik olduğunu ifade ediyorlar diyen Kara; “CHP Gençlik Kolları bir gençlik yapılanması, bir gençlik modülü oluşturmak istiyor ise AK Parti Gebze teşkilatları her daim buna bir örnektir. Bununla birlikte 40 gün 40 program adlı programla birlikte CHP Gençlik Kolları bir yapı oluşturmak istiyorsa bu programımızda onları da aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.