Ak Gençlik Kudüs Yolcusu

Darıca 31.10.2017 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Gençlik Kudüs Yolcusu

Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve beraberindeki heyet Kudüs’e yönelik bir ziyaret programı gerçekleştirecek.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazanoğlu’na Kudüs yolculuğunda Darıca Ak parti Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve mevcut Tanıtım medya Birim başkanı Cüneyt Şentürk, Eski İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Pilavcı ve Ömer Altay eşlik edecek. Perşembe günü sabah saatlerinde hava yolu ile yola çıkacak olan heyet cumartesi günü tekrar darıca’da olacak. CUMA NAMAZINI MESCİD-İ AKSA’DA KILMAK İSTİYORLAR Hz. Musa, Hz.Davut ve Hz. İsa’ya ait kutsal noktaları ziyaret edecek olan Darıca Ak Partili gençler Cuma namazını ise Mescid-i Aksa’da kılmayı programladılar. Mirac’ta peygamberimizin üzerinden göklere ve ötesine yükseldiği Muallak Taşı ve Miraç Gecesi kendisini Mekke’den Kudüs’e binek olarak getiren Burak’ı bağladığı Burak Mescidi ile Mervan Camii’ni de ziyaret edecek olan heyet Hz Ömer camisine de gidecek. YENİ DÖNEM İÇİN AÇIKLAMALAR YAPTI Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu yeni seçilen yönetimdeki arkadaşları ile bir çok çalışmanın altına imza atmak istediklerini de belirttiler. Kudüs ziyareti sonrası ilçede ki bir çok noktaya da ziyaret programı yaptıklarını belirten Ramazanoğlu, “Dönüşümüzde yönetimimle birlikte Belediye Başkanımızdan başlayarak ilçedeki bir çok kurum ve kuruluşu ziyaret edeceğiz. Basın kuruluşlarına da ziyaret programımız var. Ziyaretler boyunca bir tanışma içeriğini aradan çıkarmış olacağız. Eğitim başta olmak üzere sosyal ve kültürel etkinlikleri hayata geçireceğiz. Panel, seminer ve diğer toplantılarla ilçe gençliğimizin bilinçlenmesine, ahlaki yapının korunmasına, kişisel donanımlarının geliştirilmesine katkı yapacağız.”dedi. Ramazanoğlu ve ekibinin bu programlar çerçevesinde başta ana muhalefet partisi ilçe gençlik kolları başkanlığına ve diğer siyasi partilerede bir ziyaret programı uygulayacakları öğrenildi.
Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve beraberindeki heyet Kudüs’e yönelik bir ziyaret programı gerçekleştirecek.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazanoğlu’na Kudüs yolculuğunda Darıca Ak parti Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve mevcut Tanıtım medya Birim başkanı Cüneyt Şentürk, Eski İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Pilavcı ve Ömer Altay eşlik edecek. Perşembe günü sabah saatlerinde hava yolu ile yola çıkacak olan heyet cumartesi günü tekrar darıca’da olacak.

CUMA NAMAZINI MESCİD-İ AKSA’DA KILMAK İSTİYORLAR

Hz. Musa, Hz.Davut ve Hz. İsa’ya ait kutsal noktaları ziyaret edecek olan Darıca Ak Partili gençler Cuma namazını ise Mescid-i Aksa’da kılmayı programladılar. Mirac’ta peygamberimizin üzerinden göklere ve ötesine yükseldiği Muallak Taşı ve Miraç Gecesi kendisini Mekke’den Kudüs’e binek olarak getiren Burak’ı bağladığı Burak Mescidi ile Mervan Camii’ni de ziyaret edecek olan heyet Hz Ömer camisine de gidecek.

YENİ DÖNEM İÇİN AÇIKLAMALAR YAPTI

Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu yeni seçilen yönetimdeki arkadaşları ile bir çok çalışmanın altına imza atmak istediklerini de belirttiler. Kudüs ziyareti sonrası ilçede ki bir çok noktaya da ziyaret programı yaptıklarını belirten Ramazanoğlu, “Dönüşümüzde yönetimimle birlikte Belediye Başkanımızdan başlayarak ilçedeki bir çok kurum ve kuruluşu ziyaret edeceğiz. Basın kuruluşlarına da ziyaret programımız var. Ziyaretler boyunca bir tanışma içeriğini aradan çıkarmış olacağız. Eğitim başta olmak üzere sosyal ve kültürel etkinlikleri hayata geçireceğiz. Panel, seminer ve diğer toplantılarla ilçe gençliğimizin bilinçlenmesine, ahlaki yapının korunmasına, kişisel donanımlarının geliştirilmesine katkı yapacağız.”dedi. Ramazanoğlu ve ekibinin bu programlar çerçevesinde başta ana muhalefet partisi ilçe gençlik kolları başkanlığına ve diğer siyasi partilerede bir ziyaret programı uygulayacakları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.