AK GENÇLİK’TEN DOLU DOLU PROGRAM

Çayırova 03.01.2016 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLİK’TEN DOLU DOLU PROGRAM

Mekke’nin Fethi Çayırova’da düzenlenen programla kutlandı.

AK Parti Çayırova Gençlik kolları hafta sonu Mekke’nin Fethi konulu program düzenledi. Çayırova’da düzenlenen programa karlı ve soğuk havaya rağmen katılım yoğun oldu. YOĞUN KATILIM Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları tarafınca hazırlanan Mekke'nin Fethi Programı Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Programa vatandaşların yanı sıra Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanı Şevki Demirci, Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik, Orhan Keskin, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Meclis Üyeleri ve diğer teşkilat mensupları katılım sağladı. AK GENÇLİK’TEN DOLU DOLU PROGRAM AK Parti Çayırova Gençlik kolları tarafından hazırlanan Mekke’nin Fethi konulu program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlarken AK Neslin İlahi-şiir dinletisi, siyer ve söyleşi, semazen gösterimi ile devam etti. Program Kur'an-ı Kerim ve namaz kitapları dağıtımı, gül suyu ve lokum ikramı ile son buldu. MEKKE’NİN FETHİNİN ÖNEMİ Programda konuşma yapan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Mekke’nin fethinin önemini anlattı. Mekke’nin fethinden günümüze bağ kuran Yaman, İslam Dini ve insanlık alemi için Mekke’nin fethinin önemini belirterek düzenlenen programdan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. GÜLER TEŞEKKÜR ETTİ Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ise,  programda emeği geçen başta AK Parti Çayırova İlçe  Gençlik Kolları yönetimine ve  tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.  Konuşmasına dua ile devam eden Güler;  “Allah’ım Manevi bir buhran halindeki Dünya’mızda kendi meskenimizdeki genç kardeşlerimizin imanını muhafaza etmek ve onlara hizmet amaçlı gerçekleştirmiş olduğumuz bu programda, şu soğuk kış gününde, evinde ve sıcacık yuvasında zaman geçirmek yerine, bu çalışmamıza, amaç ve içeriklerine duyarlılıkları için, şu salona katılımcı olan ve bu çalışmada elini taşın altına koyarak görev ve sorumluluk üstlenen kardeşlerimizi iki cihanda darda koyma. Bizleri, anne ve babalarımızı ve tüm inananları bağışla. Şu gecenin ve şu programın maneviyatından istifade etmeyi bizlere nasip ve müyesser eyle" dedi.
Mekke’nin Fethi Çayırova’da düzenlenen programla kutlandı.

AK Parti Çayırova Gençlik kolları hafta sonu Mekke’nin Fethi konulu program düzenledi. Çayırova’da düzenlenen programa karlı ve soğuk havaya rağmen katılım yoğun oldu.

YOĞUN KATILIM

Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları tarafınca hazırlanan Mekke'nin Fethi Programı Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Programa vatandaşların yanı sıra Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanı Şevki Demirci, Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik, Orhan Keskin, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Meclis Üyeleri ve diğer teşkilat mensupları katılım sağladı.

AK GENÇLİK’TEN DOLU DOLU PROGRAM

AK Parti Çayırova Gençlik kolları tarafından hazırlanan Mekke’nin Fethi konulu program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlarken AK Neslin İlahi-şiir dinletisi, siyer ve söyleşi, semazen gösterimi ile devam etti. Program Kur'an-ı Kerim ve namaz kitapları dağıtımı, gül suyu ve lokum ikramı ile son buldu.

MEKKE’NİN FETHİNİN ÖNEMİ

Programda konuşma yapan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Mekke’nin fethinin önemini anlattı. Mekke’nin fethinden günümüze bağ kuran Yaman, İslam Dini ve insanlık alemi için Mekke’nin fethinin önemini belirterek düzenlenen programdan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜLER TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ise,  programda emeği geçen başta AK Parti Çayırova İlçe  Gençlik Kolları yönetimine ve  tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.  Konuşmasına dua ile devam eden Güler;  “Allah’ım Manevi bir buhran halindeki Dünya’mızda kendi meskenimizdeki genç kardeşlerimizin imanını muhafaza etmek ve onlara hizmet amaçlı gerçekleştirmiş olduğumuz bu programda, şu soğuk kış gününde, evinde ve sıcacık yuvasında zaman geçirmek yerine, bu çalışmamıza, amaç ve içeriklerine duyarlılıkları için, şu salona katılımcı olan ve bu çalışmada elini taşın altına koyarak görev ve sorumluluk üstlenen kardeşlerimizi iki cihanda darda koyma. Bizleri, anne ve babalarımızı ve tüm inananları bağışla. Şu gecenin ve şu programın maneviyatından istifade etmeyi bizlere nasip ve müyesser eyle" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.