AK KADIN ÇAYIROVA’DA YENİ BAŞKAN “DÖNMEZ”

Çayırova 23.11.2017 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK KADIN ÇAYIROVA’DA YENİ BAŞKAN “DÖNMEZ”

4.Olağan Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi gerçekleşti. Kongre sonunda tek aday olan Seyhan Dönmez Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları'nın yeni dönem başkanı oldu.

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek ile yönetimi ve partililer katıldı. ÇÜRÜKSULU DEMİR VEDA ETTİ Mevcut Başkan Hacer Banu Çürüksulu Demir konuşmasında, “Yaptığımız çalışmalardan ötürü bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bu bir ayrılık değil, bayrak teslimidir. Bundan sonra da verilen her görevi yapmaya çalışarak arkadaşlarımın yanında olmaya devam edeceğim. Çayırova olarak her kadememizle örnek teşkil ettik bundan sonra da bayrağı devr alan Seyhan arkadaşımızın başkanlığında örnek teşkilat olmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemizde istikrarı sürdürmek zorundayız.” diye konuştu. YÖNETİM KURULU Seyhan Dönmez (Başkan), Hatice Yalçuva, Nuran Karayiğit, Esra Ekinci, Aysel Keskin, Duygu Karakaya, Şirin Ekiz, Remziye Kuşarslan, Sevgi Koç, İlksen Yılmaz, Safiye Keskin, Emine Otlu, Nuray Teker, Melek Özbey, Gülenden Taşçı, Gülşen Çelik, Elif Değirmenci, Selma Boy, Ayşegül Demirkol, Şengül Uzun, Meryem Aydın, Zerrin Çiçek, Ayşe Maden
4.Olağan Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi gerçekleşti. Kongre sonunda tek aday olan Seyhan Dönmez Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları'nın yeni dönem başkanı oldu.

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek ile yönetimi ve partililer katıldı.

ÇÜRÜKSULU DEMİR VEDA ETTİ

Mevcut Başkan Hacer Banu Çürüksulu Demir konuşmasında, “Yaptığımız çalışmalardan ötürü bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bu bir ayrılık değil, bayrak teslimidir. Bundan sonra da verilen her görevi yapmaya çalışarak arkadaşlarımın yanında olmaya devam edeceğim. Çayırova olarak her kadememizle örnek teşkil ettik bundan sonra da bayrağı devr alan Seyhan arkadaşımızın başkanlığında örnek teşkilat olmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemizde istikrarı sürdürmek zorundayız.” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Seyhan Dönmez (Başkan), Hatice Yalçuva, Nuran Karayiğit, Esra Ekinci, Aysel Keskin, Duygu Karakaya, Şirin Ekiz, Remziye Kuşarslan, Sevgi Koç, İlksen Yılmaz, Safiye Keskin, Emine Otlu, Nuray Teker, Melek Özbey, Gülenden Taşçı, Gülşen Çelik, Elif Değirmenci, Selma Boy, Ayşegül Demirkol, Şengül Uzun, Meryem Aydın, Zerrin Çiçek, Ayşe Maden

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.