AK KADIN DARICA’DA YOĞUN MESAİ!

Darıca 04.03.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK KADIN DARICA’DA YOĞUN MESAİ!

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları, Genel Merkez Kadın Kolları’nın düzenlediği “Selam olsun Çanakkale’ye” adlı program için Darıca’da yoğun mesai harcıyor. HER GÖREVE TALİBİZ AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’in yaptığı açıklama da “Nasıl ki milli mücadele de Çanakkale de kadınların önemi büyükse şuan da da “İstiklal mücadelemiz” diye tabir edilen süreçte AK Kadınlar olarak gerekli özveriyi gösterme gayretindeyiz. Bizler bilhassa ülkemiz ve partimiz için kadınlar olarak her alanda göreve hazırız.” Dedi. BİLGİ VERDİ Program hakkında da bilgi veren AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, "Kadınlar Tarihe Not Düşüyor" Konulu Yazılar Yazılıp İnternet Ortamından “Tarihenot@Akparti.Org.Tr” adresine gönderilecek. Ben şimdiden programın hayırlı olmasını diliyorum ve Çanakkale’de yaşamını yitiren aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyorum " dedi.

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları, Genel Merkez Kadın Kolları’nın düzenlediği “Selam olsun Çanakkale’ye” adlı program için Darıca’da yoğun mesai harcıyor.

HER GÖREVE TALİBİZ

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’in yaptığı açıklama da “Nasıl ki milli mücadele de Çanakkale de kadınların önemi büyükse şuan da da “İstiklal mücadelemiz” diye tabir edilen süreçte AK Kadınlar olarak gerekli özveriyi gösterme gayretindeyiz. Bizler bilhassa ülkemiz ve partimiz için kadınlar olarak her alanda göreve hazırız.” Dedi.

BİLGİ VERDİ

Program hakkında da bilgi veren AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, "Kadınlar Tarihe Not Düşüyor" Konulu Yazılar Yazılıp İnternet Ortamından “Tarihenot@Akparti.Org.Tr” adresine gönderilecek. Ben şimdiden programın hayırlı olmasını diliyorum ve Çanakkale’de yaşamını yitiren aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyorum " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.