AK KADIN KOCAELİ’DEN BÜYÜK BAŞARI

Kocaeli 01.04.2016 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK KADIN KOCAELİ’DEN BÜYÜK BAŞARI

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Teşkilat Performans Sistemi'nde Türkiye birincisi oldu.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkan Vekili Emine Okanalp ve il kadın kolları yönetim kurulu çalışmaları neticesinde Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kocaeli İl Kadın Kolları'nın Türkiye'de 1. olduğunu belirtti. "SAHADA OLACAĞIZ" Başkan Vekili Emine Okanalp "İl kadın kolları olarak Türkiye 1. Olmak bizleri çok memnun etmiştir çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz en kısa zamanda ilçe kadın kolları ile yapacağımız ortak projelerle sahada olacağız" diye açıklama yaptı. Okanalp "Gölcük İlçe Kadın Kolları'nın da Türkiye genelinde ilçe kadın kolları arasında Türkiye'de 1. olmuştur.  Gölcük ilçe kadın kollarımıza ve sıralamaya giren Çayırova, Körfez, Kartepe, Karamürsel, Başiskele, Derince ve İzmit ilçe kadın kollarımızı da başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.    
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Teşkilat Performans Sistemi'nde Türkiye birincisi oldu.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkan Vekili Emine Okanalp ve il kadın kolları yönetim kurulu çalışmaları neticesinde Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kocaeli İl Kadın Kolları'nın Türkiye'de 1. olduğunu belirtti.

"SAHADA OLACAĞIZ"

Başkan Vekili Emine Okanalp "İl kadın kolları olarak Türkiye 1. Olmak bizleri çok memnun etmiştir çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz en kısa zamanda ilçe kadın kolları ile yapacağımız ortak projelerle sahada olacağız" diye açıklama yaptı.

Okanalp "Gölcük İlçe Kadın Kolları'nın da Türkiye genelinde ilçe kadın kolları arasında Türkiye'de 1. olmuştur.  Gölcük ilçe kadın kollarımıza ve sıralamaya giren Çayırova, Körfez, Kartepe, Karamürsel, Başiskele, Derince ve İzmit ilçe kadın kollarımızı da başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.