AK KADINLAR DA BİRİNCİ ÇAYIROVA OLDU!

Çayırova 02.03.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK KADINLAR DA BİRİNCİ ÇAYIROVA OLDU!

AK Parti Teşkilat Performans Sisteminde, Kadın Kolları bazında Kocaeli ve Çayırova başarısı. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Türkiye Birincisi olurken, İlçeler bazında da Çayırova birinci oldu. AK Parti’nin teşkilatlar bazında performans değerlendirmesi yaptığı TPS sonuçlarına göre, Şubat ayında İl bazında AK Parti Kocaeli Kadın Kolları yine birinciliği elden bırakmazken, ilçeler bazında da Çayırova Kadın Kolları 88.83 puan ile birinciliğini elde etti. Daha Önceki aylarda Türkiye birinciliği kendinden söz ettirirken 930 ilçeler arasında birinciliğini elde eden AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir ve ekibini oldukça mutlu etti. DEMİR EKİBİNİ KUTLADI AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir Birinciliğini sosyal medyada yaptığı paylaşımında “Teşkilat mensubu tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum çıktığımız bu kutlu yolda muvaffak olacağız inşallah. “ şeklinde sözlerine yer vererek tüm ekibini kutladı.

AK Parti Teşkilat Performans Sisteminde, Kadın Kolları bazında Kocaeli ve Çayırova başarısı. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Türkiye Birincisi olurken, İlçeler bazında da Çayırova birinci oldu.

AK Parti’nin teşkilatlar bazında performans değerlendirmesi yaptığı TPS sonuçlarına göre, Şubat ayında İl bazında AK Parti Kocaeli Kadın Kolları yine birinciliği elden bırakmazken, ilçeler bazında da Çayırova Kadın Kolları 88.83 puan ile birinciliğini elde etti. Daha Önceki aylarda Türkiye birinciliği kendinden söz ettirirken 930 ilçeler arasında birinciliğini elde eden AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir ve ekibini oldukça mutlu etti.

DEMİR EKİBİNİ KUTLADI

AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir Birinciliğini sosyal medyada yaptığı paylaşımında “Teşkilat mensubu tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum çıktığımız bu kutlu yolda muvaffak olacağız inşallah. “ şeklinde sözlerine yer vererek tüm ekibini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.