19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kadın Çayırova sahada yüzleri güldürüyor

Siyaset 30.10.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Kadın Çayırova sahada yüzleri güldürüyor

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inerek kapı kapı dolaştı, partiye üye olmak isteyenlerin üyelik işlemlerini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahanın tozunu attıran AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Çayırovalı kadınların sorun ve taleplerini dinledi, üye olmak isteyenleri partiye üye yaptı. Üye çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği ile bugün yine sahadaydık. AK Partimize gönül bağı olan vatandaşlarımızın üyeliğini gerçekleştirdik” dedi. SORUN VE TALEPLERİ DİNLİYORUZ Üye çalışmalarına bir gün değil her gün devam edeceklerini belirten Başkan Dünmez, “Saha çalışmalarımıza Cumhuriyet Mahallemizde devam ettik. Vatandaşlarımızın kapılarını çalmaya, onlarla sıcak, samimi gönül sohbeti eşliğinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz ve bunları ilgili mercilere iletiyoruz. Özellikle ev hanımlarını ziyaret ediyor, onlarla dertleşiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inerek kapı kapı dolaştı, partiye üye olmak isteyenlerin üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahanın tozunu attıran AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Çayırovalı kadınların sorun ve taleplerini dinledi, üye olmak isteyenleri partiye üye yaptı. Üye çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği ile bugün yine sahadaydık. AK Partimize gönül bağı olan vatandaşlarımızın üyeliğini gerçekleştirdik” dedi.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLİYORUZ

Üye çalışmalarına bir gün değil her gün devam edeceklerini belirten Başkan Dünmez, “Saha çalışmalarımıza Cumhuriyet Mahallemizde devam ettik. Vatandaşlarımızın kapılarını çalmaya, onlarla sıcak, samimi gönül sohbeti eşliğinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz ve bunları ilgili mercilere iletiyoruz. Özellikle ev hanımlarını ziyaret ediyor, onlarla dertleşiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.